Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

O MIGHTY MIKE ARNAOUTIS ΣΤΟ IT`S SHOWTIME

O μεγαλύτερος επαγγελματιας Έλληνας πυγμαχος στην ιστορια, οMIXΑΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ (MIGHTY MIKE ARNAOUTIS) , είναι επίσημος καλεσμένος του IT`S SHOWTIME IN ATHENS 2010 που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ.



Ο κορυφαιος Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής θα ανέβει πρώτη φορά σε ελληνικό ρινγκ μετά από 12 χρόνια που κατέκτησε ως ερασιτέχνης το τουρνουά Ακρόπολης και θα τιμηθεί από τον promoter κ. Γιάννη Ευγενικό μπροστά στο ελληνικό κοινό. 
Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής που έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα gala των ΗΠΑ και οι αγώνες του έχουν κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στο payperview δέχθηκε επίσημη πρόσκληση από την EUGENIKOS CO και ταξίδεψε στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί στο μεγάλυτερο show kickboxing που έχει φιλοξενήσει ποτέ η χώρα μας.


Μιχάλης Αρναούτης : ` Είναι τεράστια η χαρά μου που μετά από τόσα χρόνια σκληρών αγώνων και προετοιμασιών στις ΗΠΑ θα ξαναγυρίσω στη χώρα μου και θα ανέβω σε ελληνικό ρινγκ. Ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Ευγενικό για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να με προσκαλέσει στη γεγάλη γιορτή του παγκόσμιου kickboxing που κατάφερε να φέρει στην πατρίδα μας. Πάντα είχα στόχο να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Τώρα που στρώνεται το έδαφος σε διεθνές επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα , ανοίγει και για μένα ο δρόμος της επιστροφής σε μια μελλοντική  κορυφαία διοργάνωση. Έχω δόσει τόσες χαρές στους Έλληνες ομογενείς που με ακολουθούν σε κάθε μου αγώνα και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να με δουν από κοντά και οι Έλληνες της Ελλάδας. Στη σκέψη και μόνο ότι θα παίξω σε ένα κατάμεστο στάδιο γεμάτο Έλληνες νιώθω την υποχρέωση να δώσω έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου στην πατρίδα , οποιος και να είναι ο αντίπαλος ! ¨

1 σχόλιο: