Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Στο Ειρήνης και Φιλίας Ζαμπίδης vs Gunyar


Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί μια ακόμα διοργάνωση με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Ζαμπίδη.
Η διοργάνωση που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 και θα έχει επίκεντρο τον αγώνα του Ζαμπίδη (162 αγώνες-144 νίκες-85 ΚΟ) με τον Τούρκο Ali Gunyar (110 αγώνες-92 νίκες-25 ΚΟ) για τη Ζώνη του ‘’King of the ring’’ είναι μια παραγωγή η οποία στηρίζεται από τον Ant 1και εάν όλα πάνε καλά είναι σίγουρο ότι  το κανάλι αυτό, έπειτα από το στίβο, θα εμπλακεί για τα καλά και στα μαχητικά αθλήματα.
Η παρουσία και η δημοφιλία που απέκτησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης όλα αυτά τα χρόνια με τη συνεχόμενη παρουσία του στα διάφορα κανάλια αλλά
ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές με θέμα το χορό όπου συμμετείχε ίσως αποτελέσουν μια ακόμα ευκαιρία για τα αθλήματα του ρινγκ να μπουν και πάλι στο προσκήνιο. Αρκεί και εφ’ όσον αυτό συμβεί, να προστατευτούν και να μη γίνουν τροφή για τους επιτείδιους όπως είχε γίνει με την χρυσή εποχή του kick boxing στη δεκαετία του ’90.

Την παραπάνω διοργάνωση που το πιθανότερο είναι να παρουσιάσει ο Ant 1 σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα γίνουν περίπου 6 αγώνες συνολικά μεταξύ των οποίων και ένας γυναικείος
Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, ο Iron Mike (162 αγώνες-144 νίκες-85 ΚΟ) υπερασπίζεται τον παγκόσμιο τίτλο του "King of the Ring" απέναντι στο φημισμένο Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar (110 αγώνες-92 νίκες-25 ΚΟ)!! - Iron Mike Zambidis defends his world title "King of the Ring" against Ali Gunyar on the 12th of March in Athens, Greece!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου