Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αποτελέσματα και ‘’παραλειπόμενα’’ του Π. Πρωταθλήματος 2010 της ΕΟΜΑ



Κλείνοντας όλες τις εργασίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2010 η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (ΕΟΜΑ), ανακοινώνει τους πρώτους και δεύτερους σε κάθε κατηγορία στο άθλημα του Thai Boxing.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια για αναβάθμιση του χώρου και της αλλαγής νοοτροπίας όλων των συμβαλλομένων (Προπονητών, Αθλητών, Διαιτητών, Παραγόντων).

Ήταν επίσης αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας όλων των επικεφαλείς των συστημάτων (Thai Boxing, Νοκ Ντάουν, Pointfighting, Light Contact και των επιδείξεων –Φόρμες, κάτας), αλλά και των ανθρώπων, πέραν αυτών της Ομοσπονδίας, που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση όπως ο Δημήτρης Μαυροδάκος η συμβολή του οποίου στάθηκε καταλυτική για την οργάνωση και επίτευξη της διοργάνωσης, του Γιάννη Φιλιππόπουλου ο οποίος πέρα από το ‘’στήσιμο’’ του προγράμματος μέσα από το οποίο λειτούργησαν οι αγώνες κυρίως του pointfighting ήταν

παρόν όλη την ημέρα των αγώνων προσφέροντας τις πολύτιμες πληροφορίες αλλά και την προσωπική του εργασία για το καλό των αγώνων. Εξίσου πολύτιμη ήταν η συμβολή της Ανναρίτας Νταλ Γκλαλ, της Νικολέττας και του Γιάννη Καυγά στην Κεντρική Γραμματεία και του Αλέξη Παπασταματίου.
Από την πλευρά της Διαιτησίας κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η παρουσία του κου Παναγιώτη Μιχαηλίδη ο οποίος πέρα από τις υπηρεσίες του ως διαιτητής προσφέρει γενικά σημαντικό έργο στην ομοσπονδία, καθώς και του Σταύρου Μιτσκολάβα, ο οποίος έχει αναλάβει και την εκπαίδευση των νέων διαιτητών – κριτών της Ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερη βέβαια αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Γιατρό της ΕΟΜΑ κο Δημήτρη Μπακιρτζή ο οποίος είναι παρόν  σε κάθε στιγμή και όπου τον χρειάζεται η Ομοσπονδία, ακούραστος με ανεξάντλητες δυνάμεις. Η παρουσία του σημαίνει τάξη και οργάνωση σε ότι έχει να κάνει με τα Ιατρικά θέματα αλλά και προστασία των αθλητών και της διοργάνωσης.
Μνημειώδεις θα παραμείνει η ικανότητά του να βρίσκεται παντού με αμεσότητα και ταχύτητα ακόμα και τις τελευταίες ώρες των αγώνων, έπειτα από πολλές ώρες παρουσίας και συνεχούς επίβλεψης όλων των αγωνιστικών πεδίων του σταδίου.

Στα πλαίσια επίσης της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά όπου το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων διατέθηκε για την ενίσχυση ενός ιδρύματος της περιοχής.
Τα δώρα για την λαχειοφόρο παρείχαν: Το ταξιδιωτικό Γραφείο ‘’Paradise’’, το ξενοδοχείο ‘’Corfu Mare’’, η εταιρία εξοπλισμών ‘’Budoworld’’, καθώς και διάφορα δώρα από την Ομοσπονδία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Πίνακα με ον πρώτο και δεύτερο από τις διάφορες κατηγορίες αγώνων του Kick - Thai Boxing. Στην περίπτωση που κάποιο όνομα εμφανίζεται σε παραπάνω από μια κατηγορία σημαίνει ότι ο αθλητής αυτός αγωνίσθηκε σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες εμφανίζεται το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου