Κυριακή 3 Απριλίου 2011


Ακυρώσεις: Jon Fitch vs BJ Penn & Mike Kyle vs Gegard Mousasi


Δύο σημαντικές ακυρώσεις, μία για το UFC και μία για το Strikeforce είδαν το φώς τη βδομάδα που διανύουμε. Ο πρώην Νο 1 διεκδικητής και ένας απο τους τοπ welterweights του UFC, ο Jon Fitch, καθώς και ο top διεκδικητής του light heavyweight τιτλου Strikeforce, Mike Kyle, δε θα καταφέρουν να μπούν στο κλουβί, όπως αρχικά αναμενόταν για τα προσεχή events. 

Σε προηγούμενο post είχαμε αναφέρει οτι υπάρχουν φήμες για ρεβάνς μεταξύ των ισόπαλων Jon Fitch και BJ Penn για το UFC 132. Πλέον, το σχέδιο αυτό έχει ματαιωθεί δεδομένου οτι ο Fitch τραυματίστηκε στη προπόνηση και δήλωσε ανήμπορος να συμμετέχει στον αγώνα τόσο σύντομα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό δεν υπάρχουν στη παρούσα φάση.

Επίσης, άκυρος είναι και ο αγώνας μεταξύ του Mike Kyle και του πρώην light heavyweight πρωταθλητή Stikeforce, Gegard Mousasi. Ο Kyle τραυμάτισε το χέρι του χτυπώντας τον Bigfoot Silva στο σαγόνι στον τελευταίο του αγώνα. Ο τραυματισμός τον έχει κρατήσει μακριά απο το κλουβί για αρκετό καιρό και το διάστημα που απομένει μέχρι τις 9 Απριλίου, ημερομηνία για την οποία είχε προγραμματιστεί ο αγώνας, δεν είναι αρκετό για να προετοιμαστεί ο αθλητής. Ο νικητής του αγώνα θα ήταν ο νούμερο 1 υποψήφιος για αγώνα τίτλου με τον πρωταθλητή Dan Henderson. Πληροφορίες για αντικαταστάτη του Kyle δεν υπάρχουν στη παρούσα φάση.
http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/04/jon-fitch-vs-bj-penn-mike-kyle-vs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου