Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μοναδικές στιγμές και έντονη δράση!


20 Μαΐου - Βραδιά εξετάσεων για επίσημους βαθμούς Kyu στη Σχολή Ninjutsu του Ειδικού Κέντρου ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης

Εξετάσεις Ninjutsu May 2011  Με μαζική συμμετοχή, έντονο δυναμισμό και ιδιαίτερες στιγμές ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις του Ελληνικού Bujinkan Dojo στο Ειδικό Κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου και λειτουργεί
Σχολή Ninjutsu υπό την καθοδήγηση του Δρ. Βασιλείου Παπαθανασίου. Τη διαδικασία τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ.κ. Θωμάς Τιμαμόπουλος, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Ειδικού Κέντρου ΚΑΠΠΑ 2000, του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης, του Αθλητικού Φυτωρίου Θεσσαλονίκης, γονείς και φίλοι των ασκουμένων. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!
  Ο κ. Τιμαμόπουλος, κατά το θερμό του χαιρετισμό, επαίνεσε τον κόσμο και τη διοίκηση του Ελληνικού Bujinkan Dojo για τη δυναμική τους δραστηριότητα, σε καιρούς ακραίας απαισιοδοξίας, υποβάθμισης και απραξίας. Μίλησε για την πρωταρχική βάση του Ολυμπισμού που ξεπερνά τον αθλητισμό και αναδεικνύει το πνεύμα, τα γράμματα και την άσκηση ως ένα εναίο και αδιάσπαστο ανθρώπινο στόχο.
Εξετάσεις Ninjutsu May 2011
  Κατά την εναρκτήριά του ομιλία, ο Πρόεδρος του Ελληνικoύ Bujinkan Dojo έκανε τον τεχνικό απολογισμό του εκπαιδευτικού έτους 2010-2011 και μίλησε για τον ιδιαίτερο δυναμισμό στον οποίο στοχεύουμε, ώστε τόσο οι πολεμικές παραδόσεις της Ιαπωνίας, όσο και ο πολιτισμός τους να γίνουν κτήμα των πολλών και να αναδειχθεί η μεγάλη εκπαιδευτική τους σημασία για το σύγχρονο άνθρωπο. Ευχαρίστησε τον κόσμο του Ελληνικού Bujinkan Dojo και τους πολλούς φίλους και συναδέλφους από το χώρο των πολεμικών τεχνών, που αγκάλιασαν αυτή την σημαντική προσπάθεια επέκτασης των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα με την αγάπη και τη δυναμική τους συμμετοχή.
Εξετάσεις Ninjutsu May 2011
  Ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Bujinkan Dojo, Δρ. Βασίλειος Παπαθανασίου, εξήγησε σε μικρούς και μεγάλους ασκούμενους τη σημασία της τεχνικής ακεραιότητας κατά την πρόοδο στις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Οι βαθμοί είναι σημεία με τεράστια σημασία και αντικείμενο υπερηφάνιας για όσους τους κατακτούν με συστηματική δουλειά και μεράκι. Η προσωπική διαδρομή του καθενός δημιουργείται από τον ίδιο με πράξεις και κατακτήσεις. Το γεγονός πως στο Ελληνικό Bujinkan Dojo διαφυλλάσσουμε την παράδοση των βαθμών Kyu και Dan με την ύψιστη ευαισθησία είναι προϊόν δέσμευσης απέναντι στους ασκουμένους και προσωπικής αξιοπρέπειας τόσο στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, όσο και στο δάσκαλό μας, Hatsumi Masaaki Sensei, που με αγάπη μας μεταδίδει τις υπέροχες παραδόσεις των πολεμιστών της Ιαπωνίας.
Εξετάσεις Ninjutsu May 2011
  Το Ελληνικό Bujinkan Dojo εύχεται σε όλους τους ασκούμενους καλή συνέχεια και ένα υπέροχο καλοκαίρι!
Εξετάσεις Ninjutsu May 2011
Παύλος Λουφάκης
Ο Παύλος Λουφάκης έφτιαξε μια πρωτότυπη χάρτινη κρεμάστρα σε σχήμα εγχειριδίου και shuriken από γύψο! Τα κατέθεσε ως τεκμήρια για την εξέταση του 7ου Kyu.
Bujinkan Ninjutsu Greece
Ο Ιωάννης Μουταφίδης έφτιαξε shurike από πηλό και μια όμορφη ζωγραφιά για τα όπλα των ninja και τις ονομασίες τους!
Ιάσων Λουφάκης
Ο Ιάσων Λουφάκης φιλοτέχνησε μια υπέροχη έγρχωμη ζωγραφιά που την τοποθέτησε σε αυτοσχέδια μαύρη κορνίζα. Απεικονίζει επάνω δεξιά μια ημισέληνο. Στο κέντρο είναι ένας ninja επάνω στον αγαπημένο του πολεμιστή-δράκο.
Μιχάλης Λουφάκης
Ο Μιχάλης Λουφάκης κατασκεύασε ένα πήλινο ninja στην Shoshin no Kamae τον οποίο έψησε και έβαψε με ωραία χρώματα νυκτός! Ο ninja φέρει και τον προσωπικό του οπλισμό, μάσκα καθώς και κρυμμένα όπλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου