Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πετάει για την Αυστραλία o Μιχάλης Ζαμπίδης



Έτοιμος για τη νέα μεγάλη μάχη στην Αυστραλία την Παρασκευή 27 Μαΐου είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης που αγωνίζεται για τον παγκόσμιο τίτλο της IWKF (International World Kickboxing Federation);.

Ο Iron Mike και η ομάδα του αναχώρησαν για την Μελβούρνη, θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό John Wayne Parr σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Ο τίτλος της διοργάνωσης PAYBACK TIME - THE DECIDER, υποδηλώνει και τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς οι δύο μαχητές έχουν αγωνιστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν.

Η 1η συνάντηση των δύο χρονολογείται το 2002 στο πλαίσιο του K-1 WORLD MAX Oceania Tournament, στην Αυστραλία, στην οποία ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναδείχτηκε νικητής μετά από τρεις πολύ δυνατούς γύρους.
Η 2η  αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το 2009, ξανά στην Αυστραλία (Μελβούρνη), στη διοργάνωση PAYBACK TIME όπου σε αγώνα 5 γύρων ο Parr κατάφερε και πήρε τη ρεβάνς που αναζητούσε με μικρή διαφορά στα σημεία.


Αυτή θα είναι η 3η και καθοριστική μάχη μεταξύ των δυο κορυφαίων αθλητών, για μία ακόμη φορά στη Μελβούρνη.

Μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη ταξιδεύουν ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ο προπονητής του, ο Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου ο γυμναστής του και ο Σωτήρης Τσαφούλιας, φίλος του, με την πεποίθηση πως ένας ακόμα τίτλος θα προστεθεί στη συλλογή του Έλληνα Πρωταθλητή!

Η διοργάνωση PAYBACK TIME-THE DECIDER, θα διεξαχθεί την Παρασκευή  27 Μαΐου 2011, ενώ ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη  είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 το βράδυ (τοπική ώρα Μελβούρνη, Αυστραλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου