Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

UFC 134 (Rio): Antonio Rodrigo Nogueira vs Brendan SchaubΣε μία κάρτα γεμάτη αστέρες του ΜΜΑ απο τη Βραζιλία δε θα μπορούσε να λείπει ο Μινώταυρος της heavyweight division , Antonio Rodrigo Nogueira. Μετά απο πολλές φήμες για ένα πιθανό rematch με τον Mirko "Crocop" Filipovic, οι οποίες ξεκίνησαν απο δηλώσεις του Κροάτη σε αθλητική εφημερίδα της χώρας του, τελικά ο αντίπαλός του Nogueira θα είναι ο νεαρός Brendan Schaub.

Μία πολύ επικίνδυνη επιλογή για τον Rodrigo με τα πολλά μίλια στο κοντέρ. O Schaub είναι ένας πολύ μεγαλόσωμος και δυνατός heavyweight που μέχρι στιγμής έχει βρεί τοίχο μόνο πάνω στον συμπαθέστατο Roy Nelson. Τελευταία φορά τον είδαμε να βγάζει νοκ αουτ τον θρύλο Mirko Cro-cop. Είναι well rounded με πολύ δυνατά χέρια, καλό submission game και πολύ δυνατά takedowns. H προυπηρεσία του στο NFL εγγυάται την πολύ καλή του φυσική κατάσταση και την εκκρηκτικότητά του.

Απο την άλλη, o βετεράνος Nogueira, έχει χάσει τους 2 απο τους 3 τελευταίους του αγώνες, ενάντια στον Frank Mir και τον Cain Velasquez, νικώντας όμως τον Randy Couture. Σε δηλώσεις του στο Inside MMA, ο Rodrigo είπε οτι εξακολουθεί να έχει μεγάλη πίστη στο BJJ, και οτι δεν πιστεύει οτι η δύναμη και ο όγκος της νέας γενιάς μαχητών είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα όσο το παρουσιάζουν.

Αναλυτικά η κάρτα του UFC 134 Rio με τα τωρινά δεδομένα έχει ώς εξής:

Anderson Silva vs. Yushin Okami (για τον middleweight τίτλο)
Forrest Griffin vs. Mauricio "Shogun" Rua
Antonio Rodrigo Nogueira vs. Brendan Schaub
Edson Barboza vs. Ross Pearson
Luiz Cane vs. Stanislav Nedkov
Spencer Fisher vs. Thiago Tavares
Alexandre "Cacareco" Ferreira vs. Rousimar Palhares*
David Mitchell vs. Paulo Thiago*

http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/05/ufc-134-rio-antonio-rodrigo-nogueira-vs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου