Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επίσκεψη της Αντιπροέδρου του UFC Jackie Poriadjian στην Αθήνα

efight1705
Ινκόγκνιτο επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησαν πριν από περίπου ένα μήνα η Αντιπρόεδρος του UFC Jackie Poriadjian και ο εμπορικός διευθυντής του παγκόσμιου Θεσμού.

Το ταξίδι αστραπή για μια ημέρα στην χώρα μας είχε ερευνητικό και επαγγελματικό χαρακτήρα αφού συναντήθηκαν με πρόεδρο πολυεθνικής εταιρίας. Στο ίδιο ραντεβού όμως ήταν και ο Πρόεδρος του GFC Γιώργος Βεντούρας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Άγγελος Τριάντης με τους οποίους μίλησαν για το επίπεδο του ΜΜΑ στην Ελλάδα, το event GFC, την δημιουργία γραφείων UFC στην χώρα μας, για συνεργασία με το Cage Event αλλά και την αποστολή ελλήνων παικτών ώστε να δοκιμαστούν στην Αμερική.




Μετά το πολύωρο ραντεβού η αποστολή του UFC ζήτησε να δει το γήπεδο του Tae kwon Do όπου πραγματοποιούνται τα GFC μιας και ήταν ήδη ενήμεροι για το πρώτο event αφού το είχαν δει σε DVD και είχαν μείνει έκπληκτοι από το αποτέλεσμα.
Μετά το Tae Kwon Do, GFC και UFC πήγαν για καφέ και φαγητό σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπου και συμφώνησαν να συνεργαστούν σε διάφορους τομείς χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακριβώς τους όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου