Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζεται η ανοικτή Lambo Aventador

 Ετοιμάζεται η ανοικτή Lambo Aventador
H μελλοντική παρουσίαση της ανοικτής έκδοσης της Lamborghini Aventador πλησιάζει, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τον αμερικανικό Οργανισμό Προστασίας … του Περιβάλλοντος. Το ανοικτό υπεραυτοκίνητο θα το δούμε προς το τέλος του 2012, ενώ και εδώ η ιπποδύναμη θα φτάνει τους 700 ίππους.
Πριν λίγο καιρό διέρρευσε το μελλοντικό πλάνο της Lamborghini που περιλαμβάνει και την ανοικτή έκδοση της Aventador για το 2012, αλλά προερχόταν από έγκυρες μεν πηγές, όχι όμως επίσημες.

Τώρα ο Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (Environmental Protection Agency-EPA) διέρρευσε πως γνωρίζει ότι το νέο μοντέλο θα βγει στην παραγωγή μέσα στο 2012, πράγμα που βεβαιώνει την μελλοντική παρουσίαση του αυτοκινήτου. Μηχανικά, η ανοικτή έκδοση δεν αναμένεται να έχει διαφορές, με το ατμοσφαιρικό V12 σύνολο των 6,5 λίτρων να αποδίδει και εδώ 700 ίππους και 690 Nm ροπής. στις 5.500 σ.α.λ.
Να σημειωθεί ότι η παραγωγή της Aventador είναι προπουλημένη για τους 18 επόμενους μήνες, που σημαίνει ότι την ανοικτή έκδοση θα τη δούμε προς το τέλος του 2012. Τέλος, σύμφωνα με το πλάνο των μοντέλων της εταιρείας που έχει διαρρεύσει, το 2015 θα παρουσιαστεί η έκδοση Super Veloce της Aventador, καθώς και μια μικρή ανανέωση της.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου