Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

UFC VS STRIKEFORCE – GSP VS DIAZ

UFC VS STRIKEFORCE – GSP VS DIAZ
του Γιάννη Ασκούνη
Από την στιγμή της εξαγοράς του Strikeforce από την Zuffa και το UFC, οι περισσότεροι περίμεναν την έναρξη αγώνων μεταξύ των πρωταθλητών των δύο promotion. Η αρχή αυτών επισημοποιήθηκε με τον ορισμό του Georges St. Pierre vs Nick Diaz!
Οι δύο πρωταθλητές της κατηγορίας
Welterweight και κατά πολλούς γενικότερα οι κορυφαίοι στα κιλά τους θα συγκρουστούν στις 29 Οκτωβρίου στο UFC 137.


Ο Καναδός έχει εννέα σερί νίκες και ο πρωταθλητής του Strikeforce δέκα. Αμφότεροι έχουν... ξεχάσει την αίσθηση της ήττας.
Το θέλατε, το πήρατε” έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του UFC, Dana White, στο Twitter του. Έτσι ξεκίνησε ουσιαστικά το... πανηγύρι των οπαδών των ΜΜΑ.
Oι δύο κορυφαίοι welterweight


Πάντως, δεν ξεκαθαρίστηκε τι ακριβώς θα διεκδικηθεί σε αυτό το ματς. Το πιθανότερο σενάριο, είναι πως ο Diaz θα αφήσει χωρίς κάτοχο την ζώνη του Strikeforce και θα διεκδικήσει αυτή του UFC.
Πάντως, ο μάνατζερ του Diaz, o Cesar Gracie, μπέρδεψε τα πράγματα αφού δήλωσε πως ο μαχητής του υπέγραψε συμβόλαιο οκτώ αγώνων, το οποίο προβλέπει ματς σε UFC και Strikeforce.

Έφτασε η ώρα να το δούμε

Το σίγουρο είναι, πως το παραπάνω Superfight θα πραγματοποιηθεί. Αυτό που δεν είναι σίγουρο, όμως, είναι αν θα ξεκαθαριστεί ένας παγκόσμιος πρωταθλητής.
http://www.lordofrings.gr/index.php?mid=news_details&newsID=5998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου