Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Έμεινε πρωταθλητής ο Jones στο UFC 135

Έμεινε πρωταθλητής ο Jones στο UFC 135Η ζώνη Light Heavyweight έχει αλλάξει κάτοχο ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Jon Jones φαίνεται πως θα αλλάξει τα δεδομένα.
Ο νεαρότερος πρωταθλητής στην ιστορία του UFC πέτυχε την πρώτη υπεράσπιση του τίτλου κόντρα στον... πολύ Quinton Jackson. Ο Rampage βρέθηκε σε μειονεκτική θέση αρκετές φορές, αλλά επιβίωσε μέχρι τον τέταρτο γύρο, σημείο στο οποίο δέχθηκε το rear-naked choke και μοιραία παραιτήθηκε.



Στο co-main event, ο Hall of Famer, Matt Hughes έπεσε μόλις ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη του πρώτου γύρου. Άλλωστε ο Josh Kosheck ήταν φανερά ανώτερος, οπότε ο τελευταίος αγώνας στην μεγάλη καριέρα του Hughes εξελίχθηκε σε... τραγωδία.
Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε η τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς του Takanori Gomi. Άλλωστε, ο Nate Diaz ήταν σε άλλο επίπεδο και το armbar του προς το τέλος του πρώτου γύρου ήταν καταλυτικό.
Επίσης, ο Tony Ferguson έσπασε το... σαγόνι του Aaron Riley και προκάλεσε πρόωρη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα έπειτα από εντολή ιατρού. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του σόου, το οποίο διεξήχθη στο Ντένβερ τα ξημερώματα.
Αποτελέσματα UFC 135O Jon Jones κέρδισε τον Quinton "Rampage" Jackson με υποταγή στο 1:14 του τέταρτου γύρου και παρέμεινε πρωταθλητής Light Heavyweight.
O Josh Koscheck κέρδισε τον Matt Hughes με νοκ άουτ στο 4:59 του πρώτου γύρου.
Ο Mark Hunt κέρδισε τον Ben Rothwell με ομόφωνη απόφαση.
Ο Travis Browne κέρδισε τον Rob Broughton με ομόφωνη απόφαση.
Ο Nate Diaz κέρδισε τον Takanori Gomi με υποταγή στο 4:27 του πρώτου γύρου.
Ο Tony Ferguson κέρδισε τον Aaron Riley με διακοπή ιατρού στο τέλος του πρώτου γύρου.
Ο Tim Boetsch κέρδισε τον Nick Ring με ομόφωνη απόφαση.
Ο Junior Assuncao κέρδισε τον Eddie Yagin με ομόφωνη απόφαση.
Ο Takeya Mizugaki κέρδισε τον Cole Escovedo με ΤΚΟ στο 4:30 του δεύτερου γύρου.
O James Te Huna κέρδισε τον Ricardo Romero με νοκ άουτ στο 0:47 του πρώτου γύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου