Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αthens Sports Show, mmafight blog day 2

main
Δεύτερη μέρα για την μεγάλη έκθεση αθλητισμού Athens All Sports Show, που διεξάγεται στο Metropolitan EXPO δίπλα στο αεροδρόμιο. Μετά τα εγκαίνια της Παρασκευής που η επισκεψημότητα ήταν πιο χαλαρή, σήμερα Σάββατο πέρασε πάρα πολύς κόσμος και από το εμπορικό κόμμάτι και κυρίως από το διαδραστικό, το οποίο είναι κατα τη γνώμη μου το σημαντικότερο από τα δύο!
Καταρχήν εκεί βρίσκεται το κλουβί του GFC όπου οι άνθρωποι της διοργάνωσης, συνεργασία με το MMAGYM, παρουσιάζουν τις μικτές πολεμικές τέχνες στον κόσμο μέσω των sparring και training session των αθλητών της. και δεν μιλάμε για χορογραφημένες κινήσεις και φρου φρου αλλά δυνατό sparring μεταξύ πολύ καλών αθλητών.
Ο πρωταθλητής του EFL Ηρακλής Τσαμουρλίδης, ο προπονητής του MMAGYM Κατσινόπουλος, οι Superfighters Zarabe και Christodoulou, ο "apocalypse" Δέτσης και πολλοί ακόμη μπάινουν στο κλουβί και τα δίνουν όλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους μέσα, ο κόσμος όλος μαζέυεται τριγύρο.

Επίσης, ανάμεσα στα παραπάνω events, τα παιδιά της ΕΟΦΠ και του grappling (gi/no gi) κάνουν τις δικές τους παρουσιάσεις με αντίστοιχη ένταση.

Όμως δεν είναι μόνο το ΜΜΑ που αξίζει να δείς εκεί. Αν και ακούγετε σαν μία απίστευτα κλισαρισμένη έκφραση, όλη η διοργάνωση πρόκειται για μία γιορτή του αθλητισμού και ο τίτλος "ALL SPORTS SHOW" δικαιολογείται πλήρως.

Δίπλα στο ΜΜΑ θα δείτε επιδείξεις JuJitsu και μποξ. Σε άλλα σημεία έχει γηπεδάκι μπάσκετ με αγώνες σε μονά και διπλά να πάνε και να έρχονται. Ένα μικρό skate park που πιτσιρικάδες και μή κάνουν τα κόλπα τους. Ένα μίκρο παρκάκι όπου επίσης πιτσιρικάδες κάνουν παρκούρ. Μικρά τερματάκια ποδοσφαίρου για κόντρες στα πέναλτι. Αγώνες ragby, ξιφασκίας, σκάκι, πινγκ πόνγκ, πατινάζ στον πάγο, τραμπολίνο, ποδόσφαιρο, τεστ φυσική καταστάσεως, μπιλιάρδο, χορεύτριες και cheerleaders.. και ότι άλλο βάζει ο νούς σας. Και όλα αυτά; Άκρως διαδραστικά, δηλαδή, ανοιχτά στη συμμετοχή του κοινού!
Όλα αυτα θα κρατήσουν μέχρι την άλλη Κυριακή ενώ υπάρχει και το εμπορικό πάρκο όπου πολλές επιχειρήσεις (ανάμεσά τους και το MMAGYM) προσφέρουν τα προιόντα τους ή τις υπηρεσίες σε προσφορές για όλους τους παρεβρισκόμενους.

Εξομολόγηση της βραδιάς. Όσα booth babes και να είδα, όσα μοντέλα και να περπατούσαν πάνω πάνω ντυμένες στην τρίχα, μερικές κοπέλες μαχήτριες, άβαφτες και λιτές, έκλεψαν την παράσταση.


Πρόγραμμα για την Κυριακή 25/09
Όπως και το Σάββατο έτσι και την Κυριακή θα έχουμε τρείς ζώνες με ΜΜΑ sparring και training. Η μία γύρω στη μία το μεσημέρι, η άλλη στις 4 το απόγευμα και η τελευταία γύρω στις 7 το βράδυ! Ενδιαμέσα θα έχει grappling, gi, no gi.


Πως θα πάτε
Τώρα μία συμβουλή για όσους θα πάνε με το μετρό. Επειδή το εκθεσιακό κέντρο δεν είναι αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο για να πάτε με τα πόδια, η λογική λέει να βγείτε με το μετρό μέχρι το αεροδρόμιο και από εκεί να περιμένετε το ειδικό λεωφορείο της έκθεσης (ένα τυπικό τουριστικό λεωφορείο είναι) που θα σας πάει τζάμπα στο κέντρο.
Έλα μου που το εισιτήριο του μετρό για αεροδρόμιο κάνει 8 ευρώ. Ενώ μέχρι το Κορωπί που είναι μία στάση πριν, ακριβώς, το εισιτήριο είναι το κανονικό του μετρό, δηλαδή 1.40. να ξέρεται λοιπόν ότι το ειδικό λεωφορείο της έκθεσης περνάει και από το Κορωπί, ακριβώς μπροστά στην έξοδο του σταθμού, οπότε η συμβουλή μου είναι:
μετρό μέχρι Κορωπί και μετά το ειδικό λεωφορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου