Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικά Sting vs Hogan

Οριστικά Sting vs Hogan
Μπορεί να έχουν δημιουργηθεί φημολογίες περί ακύρωσης του αγώνα Sting vs Hogan στο Bound For Glory, αλλά αυτό επισημοποιήθηκε από το IMPACT.
Οι δύο θρυλικοί παλαιστές, λοιπόν, θα κοντραριστούν στο μεγαλύτερο ετήσιο σόου του IMPACT τον Οκτώβριο. Πάντως, πρέπει να ξεκαθαριστεί, πως στο κόσμο του pro-wrestling, τα σενάρια ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή και μαζί τους αλλάζουν οι ίδιοι οι αγώνες. Άλλωστε, δεν έχει ξεκαθαριστεί, προφανώς για να αυξηθεί η αγωνία, αν ο «Hulkster» έχει πάρει το ιατρικό ελεύθερο για το συγκεκριμένο ματς.
Εν τω μεταξύ, στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του promotion, ο Kurt Angle, με την ζώνη του πρωταθλητή, συνέχισε την μάχη του εναντίον όλων των μελών των Fortune. Όπως είναι γνωστό, προσπαθεί να τους διαλύσει εκ των έσω, ώστε να αντιμετωπίσει έναν αποδυναμωμένο Booby Roode στο Bound For Glory.
Άξια αναφοράς είναι επίσης η πρόκριση της Mickie James στον αγώνα διεκδίκησης του Knockouts Championship στο BFG. Η πρώην πρωταθλήτρια, μαζί με την Velvet Sky και οποιαδήποτε άλλη προκριθεί, θα κοντραριστεί με την Winter, η οποία διατηρεί τον γυναικείο τίτλο.
Αποτελέσματα IMPACT 22 Σεπτεμβρίου (ξημερώματα 23/09)
Η Mickie James κέρδισε την Brooke Tessmacher.
Οι Bully Ray & Jerry Lynn κέρδισαν Mr. Anderson & RVD.
O Austin Aries κέρδισε τον Jesse Sorensen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου