Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

4 τα μετάλλια για την εθνική ομάδα grappling στο Παγκόσμιο της Σερβίας!


Fila wgp

Δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια φέρνει  πίσω στην Ελλάδα η Εθνική Ομάδα grappling Gi/No gi από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σερβίας! Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Σαΐντ Δημόπουλος της Alliance BJJ Hellas κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με το Gi και το χάλκινο στο No gi στα -70 κιλά, ο Ερμής Δημητρόπουλος του Hermes gym κέρδισε το Ασημένιο με Gi στα -75 κιλά και ο Γιώργος Κατσινόπουλος του ΜΜΑGYM το χάλκινο στο No gi στα -110 κιλά! Μέλος της αποστολής ήταν και ο Βαγγέλης Δέτσης επίσης του MMAGYM. 





Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας και προπονητής του MMAGYM Σπύρος Μαρτζούκος,παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο mmafight.gr για αυτήν την μεγάλη επιτυχία! 


Για το αν περίμεναν αυτά τα μετάλλια όταν ανέβαιναν στην Σερβία ή ήταν έκπληξη μας είπε: 
"Προσωπικά περίμενα ο Κατσινόπουλος να πάει και για την πρώτη θέση αλλά ήταν λίγο απρόσεχτός αυτή τη φορά, οπότε θα τα ξαναπούμε του χρόνου! Για άλλη μία φορά είχε το καλύτερο takedown του τουρνουά όπως και στο Ευρωπαϊκό αλλά δεν έφτασε! Επίσης πίστευα ότι ο Ερμής μπορούσε να φτάσει μέχρι το χρυσό. Είχε βρεθεί μερικές φορές στο γυμναστήριο μας πριν τους αγώνες και ήξερα ότι μπορούσε να φτάσει μέχρι την κορυφή. Ο Ντέιβιντ είναι κορυφαίος δάσκαλος στο jiu Jitsu και σαν αθλητής οπότε περίμενα ότι θα φτάσει μέχρι τα τελικά, χωρίς να ξέρω αν θα είναι στον μεγάλο τελικό ή για τις θέσεις 3-4. Ήξερα ότι θα ηταν όμως ένας από τους κορυφαίους. Ειδικά στους αγώνες με το Gi. Είναι για μένα ο καλύτεροςς practitioner στο brazilian jiu Jitsu με Gi στην Ελλάδα". 

Για το αν πιστεύει ότι με περισσότερη δουλειά και στήριξη μπορούμε να δούμε και άλλους να κατακτάνε θέσεις στο βάθρο σε παγκόσμιο επίπεδο: 
"Ναι το πιστεύω και ελπίζω να γίνει. Ο Ντέιβιντ, ο Ερμής, ο Γιώργος και εγώ προπονούμε ήδη πολλά παιδιά και μπορούμε να οδηγήσουμε και άλλους ψηλά. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος και όσο περισσότερη στήριξη γίνεται από οποιαδήποτε πλευρά. Εδώ να τονίσω ότι η Ε.Ο.Φ.Π., δηλαδή ο κος Τραμπάκουλος υπέυθυνος grappling και ο κος Θάνος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι οι κύριοι παράγοντες που κατάφεραν να βρεθούν όλα τα παιδιά εκεί και χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Τους ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να ανταποδώσαμε την προσφορά τους!" 

Τέλος δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν θα δούμε τον επίσης προπονητή ( και χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή στο grappling πια) Γιώργο Κατσινόπουλο να μπαίνει στο κλουβί για ΜΜΑ αγώνες! Η απάντησή του ήταν ότι, "δεν έχει κλείσει 100% ακόμη αλλά όλα δείχνουν ότι θα μπεί πολύ σύντομα!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου