Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Κirk Kruba έρχεται από το It's Showtime να πάρει τη ζώνη WKF του Κώστα Αγγελή


Αυτός είναι ο αντίπαλος του Κώστα TOWER Αγγελή στο THE BATTLE vol.1



Ο Κirk Kruba είναι ένας νεαρός επαγγελματίας kickboxer που κατάγεται από το Μαρόκο και την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά γεννήθηκε και "ανδρώθηκε" αγωνιστικά στην Ολλανδία. Κάνει τα πρώτα του βήματα στα μεγάλα kickboxing gala και η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο It's Showtime FAST&FIRIOUS του Βελγίου.

Δείτε το εκπληκτικό Knock Down που καταφέρνει στον πρώτο γύρο στον αντίπαλο του :








Ο Kruba είναι μέλος της σχολής SELTIX KICKBOXING της Νότιας Ολλανδίας και ο Κώστας Αγγελής είχε την ευκαιρία να τον δει από κοντά στο It's Showtime FAST & FURIOUS, αφού ο Έλληνας κάτοχος της ζώνης WKF ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα έως το Βέλγιο για να ζήσει τον παλμό του κορυφαίου πλέον kickboxing show του πλανήτη.

O TOWER παρακολουθει το Kruba από κοντα
Ο Kruba είχε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο με ένα θεαματικό knock down, αλλά δεν κατάφερε να τελείωσει το παιχνίδι όταν ο έμπειρος αντίπαλος του ήταν "κουδουνισμένος".
Πλήρωσε την απειρία του και έχασε τελικά το match.
Ο τρόπος παιχνιδιού του όμως άρεσε στον απεσταλμένο του THE BATTLE στο Βέλγιο, ο οποίος έκλεισε τον Kirk Kruba για να αγωνιστεί με τον Έλληνα πρωταθλητή στις 5 Νοεμβρίου μπροστά στο ελληνικό κοινό.




Ο Στεφανος Κωνσταντινιδης με τον Kirk Kruba στο Βελγιο
Ο Αγγελής μετρά μόνο 4 επαγγελματικούς αγώνες και ο Kruba, αν και νεαρός επίσης, φαντάζει τέρας εμπειρίας μπροστά στον TOWER. Αν θέλει όμως ο Αγγελής να κερδίσει άλλη μια ζώνη (WKF HEAVY WEIGHT - MEΣΟΓΕΙΟΥ)  και να κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον, θα πρέπει να νικήσει αθλητές της κατηγορίας του "Μαροκινού" Kirk Kruba .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου