Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Στις 12 Νοεμβρίου 2011 θα λάβει χώρα στο Russi στην Βουλγαρία επαγγελματική διοργάνωση ΜΜΑ υπό την αιγίδα της MAX FIGHT.

Στις 12 Νοεμβρίου 2011 θα λάβει χώρα στο Russi στην Βουλγαρία επαγγελματική διοργάνωση ΜΜΑ υπό την αιγίδα της MAX FIGHT.
Μετά από πρόταση που έγινε στον πρόεδρο της ΕΟΠΥΜΥ Δημήτρη Δημητρίου αποφασίστηκε να σταλούν δύο επίλεκτοι αθλητές της ομοσπονδίας
οι, Ρίτζι Σάμο στα 84 κιλά μέλος της HELLAS TOP TEAM με προπονητή τον Δημητρίου Δημήτρη και ο Μπάμπης Καραγιάννης στα 77 κιλά του Α.Σ. Ευβοϊκή Δύναμη με προπονητή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη. Συνοδοί προπονητές οι Ταχτσιόγλου Γρηγόρης(Hellas Top Team) και Παπαϊωάννου Ιωάννης.
Οι αντίπαλοί τους οι Savov Sveltozar για τον Σάμο και ο Aleksiev Nikolai για τον Καραγιάννη. "Οι αντίπαλοι των Ελλήνων αθλητών είναι πολύ έμπειροι και ολοκληρωμένοι σε κάθε ζώνη μάχης. Πιστεύω στην καλή παρουσία των αθλητών μας, ο Ρίτζι αν και νέος αθλητής έχει πολλές δυνατότητες,έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο καιρό και έχει μεγάλη ψυχή. Ο Μπάμπης είναι από τους έμπειρους αθλητές της ομοσπονδίας αλλά τώρα του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστεί στο εξωτερικό." δήλωσε ο Δ.Δημητρίου.
Αντίπαλος του Σάμο , ο δις αντίπαλος του "Nitro" Σωκόλη ,Savov ο οποίος έρχεται στο event με ένα σερί υποταγών στους προηγούμενους αγώνες του.
Χορηγός των Ελλήνων αθλητών η "mmacage.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου