Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Νέα της Hellenic Kyokushin Karate Union .

Μετά την πολύ επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν της οργάνωσης με συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ισπανία, το Πανελλήνιο και μια σειρά σεμιναρίων με τον Παγκοσμίου φήμης δάσκαλο πολεμικών τεχνών George Kolovo 6 Dan,  τον δάσκαλο του Muay Thai Πολ Τσολακίδη και τον γνωστό πρωταθλητή Κακαρίκο Βασίλη έρχεται η ένταξη νέων συλλόγων να ολοκληρώσει την χρονιά.

Συγκεκριμένα η Union παρευρέθηκε στο Pattaya της Ταϊλάνδης στις αρχές του χρόνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της World Kumite Organization με τους αθλητές Άσσερ Σταύρο που κατάφερε να προκριθεί στους 8 καλύτερους και τον Μπακόλα Δημήτρη στους 16 καλύτερους. Την αποστολή συνόδεψαν ο αρχηγός εκπρόσωπος της οργάνωσης Κατρουλής Βασίλης και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Γιαννακίδης
Αντώνης. Επόμενη πρόκληση ήταν το Πανελλήνιο με πρωτιά του Μπακόλα  Δημήτρη και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στην Βαρκελώνη με τους αθλητές Άσσερ Σταύρο που για λίγο έχασε την πρόκριση στους τελικούς της βαριάς κατηγορίας και κατέκτησε της τρίτη θέση, εκτός αυτόν συμμετείχαν ο Μπογιατζάκης Σωτήρης που προκρίθηκε στους 8 καλύτερους και ο Μπακόλας Δημήτρης το ίδιο.


Την αποστολή συνόδεψαν ο αρχηγός εκπρόσωπος Κατρουλής Βασίλης και ο προπονητής Γιαννακίδης Αντώνης που εκτέλεσε και χρέη διεθνή διαιτητή. Τον Ιούλιο διεξάχθηκαν μια σειρά από σεμινάρια Kyokushin Karate και Muay Thai από τον Shihan George Kolovo από την Μελβούρνη που επισκέπτεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την χώρα μας και έκλεισε με το 3ο Summer Camp της Union στα Καμμένα Βούρλα στο Gallini Spa Hotel. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και σεμινάρια Muay Thai και Kick Boxing από τους Τσολακίδη Πολ και τον Κακαρίκο Βασίλη.

Στην οργάνωση εντάχθηκαν νέα Dojo σε όλη την Ελλάδα και συνεργασίες με εκπαιδευτές όπως ο κος. Θανάσης Καπνάς, Καρακασίδης Ιωάννης , Κυριάκος Καλλής, Καλιόγλου Σταύρος, Τσιριπίδης Αλέξης, Μπακόλας Δημήτρης, Γαλάνης Δημήτριος.
Πλέον η οργάνωση εκπροσωπεί και την Titans Kick Boxing Academy Που ίδρυσε ο Shihan Kolovos και ένταξε στα Dojo της και το kick boxing με τους εκπαιδευτές Τσολακίδη Πολ, Ιωαννίδη Νίκο, Καλιόγλου Σταύρο, Φουλεδάκη Θεόφιλο, Κάργα Ιωάννη, Χασίδη Κωνσταντίνο, Σιγανό Γρηγόρη, Αβραμίδη Παναγιώτη.
Η Union πέρα από τα διπλώματα μαύρης ζώνης στο Kyokushin που απονέμει δια μέσου της Παγκόσμιας Οργάνωσης All Japan Kyokushin Union δίνει και διπλώματα μαύρης ζώνης και προπονητού δια μέσου της Titans Kick Boxing Muay Thai και ISS Thailand αναγνωρισμένα από την Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.
Σημαντική θεωρείτε και η συνεργασία με την ISDO και τον πρόεδρο της κ. Θωκταρίδη Γιώργο.
Με προγραμματισμένο από κοινού διεθνές τουρνουά τον Φεβρουάριο σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Επόμενη πρόκληση της Union είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία τον Απρίλιο, το Παγκόσμιο σο Καζακστάν.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της οργάνωσης www.kyokushinunion.gr

1 σχόλιο: