Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Ανοικτή επιστολή κατά των αεροψεκασμών

Της Πανελλήνιας Κίνησης Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών
Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παρατηρούν ανήσυχοι, τις καθημερινές σχεδόν επιχειρήσεις των αεροπλάνων στους ουρανούς της πατρίδας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που πραγματοποιούν τους καθιερωμένους πια χημικούς αεροψεκασμούς


Αυτοί, όπως έχει ειπωθεί από επιστήμονες, διενεργούνται στα πλαίσια τους προγράμματος της «Γεωμηχανικής», ενός κλάδου της επιστήμης που επεμβαίνει τεχνητά στις φυσικές διεργασίες της φύσης, τροποποιεί και ρυθμίζει κατά βούληση τον καιρό και το κλίμα, της κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας ως υλικά χημικές τοξικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου. Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή, αποτελούν τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, που δεν αποβάλλονται. Σε εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν γίνει στο αίμα συμπατριωτών μας αλλά και αλλού, έχουν βρεθεί αυξημένα επίπεδα αλουμινίου!!! Επίσης σε
αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, τα δείγματα των οποίων λήφθηκαν και από παρθένες περιοχές, έχουν δείξει υψηλά επίπεδα αλουμινίου και βαρίου!!!
Οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία είναι σωρευτικές, οι συνέπειες επέρχονται με τον καιρό, με την σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά εξίσου καταστροφικές και για ολόκληρο το περιβάλλον αφού αυτά τα δηλητήρια επικαλύπτουν όλη την επιφάνεια της γης και την επιμολύνουν εισχωρώντας και στον υδροφόρο ορίζοντα!

Οι αεροψεκασμοί πραγματοποιούνται με πρόσχημα τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί καταρρίπτονται αφού αεροψεκασμοί διεξάγονται και τη νύχτα, αλλά και όταν υπάρχει συννεφιά, (υπάρχει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό για την απόδειξη των ανωτέρω), εξάλλου υπάρχει και η αντίθετη άποψη όσων υποστηρίζουν πως εξυπηρετούν πολιτικές, κοινωνικές γεωπολιτικές και άλλες σκοπιμότητες.

Η απόδειξη ύπαρξης του στρατιωτικού συστήματος HAARP, καθώς και οι πληροφορίες για την ικανότητά του να παρεμβαίνει στη διαμόρφωση του κλίματος βάσει προγράμματος, μας ανησυχούν ιδιαιτέρως.

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς που μελετάτε καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα παγκοσμίως, αλλά και ιδιαίτερα στον ελληνικό χώρο, για να σας υποβάλλουμε τα εξής ερωτήματα:

Παρακολουθείτε τί γίνεται σχεδόν καθημερινά στον ουρανό μας;

Γνωρίζετε ότι διεξάγονται κάθε μέρα, όλο και πιο έντονοι χημικοί αεροψεκασμοί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, που επηρεάζουν άμεσα και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή, προκαλώντας ακόμη και ακραία καιρικά φαινόμενα;

Γιατί δεν αναφέρεστε ποτέ σε αυτό το φαινόμενο που πολλές φορές έχει αλλάξει τις προβλέψεις σας;

Δεν έχετε παρατηρήσει ως τώρα τα χημικά νέφη που δημιουργούνται από τους χημικούς αεροψεκασμούς και που είναι εμφανώς πολύ διαφορετικά από τα φυσικά, και που εύκολα μπορούν να διαχωριστούν και από τον πιο απλό παρατηρητή του φαινομένου; Εσείς που σπουδάσατε το κλίμα και τον καιρό, θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι παρατηρητές του!

Μήπως υπάρχουν κάποιοι που σας επιβάλλουν τη σιωπή;

Κάποιοι όμως από εσάς μπορούν να δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις!

Και βεβαίως μη μας δώσετε την κλασική και τετριμμένη απάντηση, ότι πρόκειται για τα κλασσικά καυσαέρια και υδρατμούς που αφήνουν τα αεροπλάνα, γιατί γνωρίζουμε καλά τη διαφορά.

http://www.youtube.com/watch?v=Q9KLLqEL96Y

http://www.youtube.com/user/MysteryLinesInTheSky

Υπάρχουν στοιχεία πλέον και για το ποια αεροπλάνα διενεργούν τις πτήσεις των αεροψεκασμών στον ελληνικό εναέριο χώρο και πότε.

Ήδη κάποιοι συνάδελφοί σας στο εξωτερικό άρχισαν να αναδεικνύουν το θέμα και να ασχολούνται με την ενημέρωση του κόσμου:

http://www.wariscrime.com/2008/09/08/news/chemtrails-making-a-path-for-hurricane-ike/

Αντιδράσεις πολιτών στην Κύπρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο, για τους χημικούς αεροψεκασμούς:

http://troktiko-blog.blogspot.com/2010/11/blog-post_9905.html

http://vimeo.com/16219493

Στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας τον προηγούμενο μήνα, αντιπρόσωποι από 193 έθνη, ενέκριναν την απαγόρευση της εφαρμογής του προγράμματος της γεωμηχανικής στο πλαίσιο μιας γενικής συμφωνίας για τη βιοποικιλότητα.

http://halva.proboards.com/index.cgi?action=display&board=Board2&thread=157&page=1#634

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να μελετήσετε αυτό τον εκτεταμένο κατάλογο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Αμερική σχετικά με τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται:

http://www.sovereignindependent.com/?p=9344

Είστε επιστήμονες και οφείλετε να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη και τις γνώσεις σας για το καλό της ανθρωπότητας και την προστασία της ανθρώπινης υγείας. Δεν περιμένουμε να μας δώσετε απαντήσεις για τους λόγους που γίνονται οι χημικοί αεροψεκασμοί. Πολύ πιθανόν να μη γνωρίζετε ούτε εσείς τους πραγματικούς λόγους. Οφείλετε όμως να δημοσιοποιήσετε το θέμα, να ενημερώσετε τους Έλληνες για την ύπαρξή του, και να απαιτήσετε μαζί μας, απαντήσεις από αυτούς που διενεργούν τους ψεκασμούς, για τη σκοπιμότητά τους και τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία αλλά και την ισορροπία του περιβάλλοντος και του κλίματος.

Αναμένουμε την απάντησή στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μας.

Με τιμή

Πανελλήνια Κίνηση Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000518147444#!/group.php?gid=231559898459

http://www.petitiononline.com/69739780/petition.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου