Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

“The Battle”, η λογομαχία


Εμπρηστικές οι πρώτες δηλώσεις του Ali "Tornado"Cenik για τον αγώνα του με τον Έλληνα πρωταθλητή στις 5 Νοεμβρίου στο γήπεδο Νίκης.
The Battle"Έρχομαι στην Ελλάδα να δώσω ένα καλό μάθημα τεχνικής και έκρηξης στον καλύτερο Έλληνα heavyweight. Ξέρω τον Τζώρο από τις μάχες του στοIt's Showtime. Είναι πολύ σκληρός και δύσκολα πέφτει. Ψάχνει το Κnock Out, αλλά εγώ δεν έχω χάσει ποτέ με K.O! Του αρέσει να δίνει δυνατά κροσέ, αλλά για να με χτυπήσει θα πρέπει να με ακουμπήσει. Είμαι πιο γρήγορος και θέλω να σηκώσω ψηλά τη σημαία της Τουρκίας μέσα στην Αθήνα".
Και η απάντηση του Αντώνη Τζώρου στις προκλητικές δηλώσεις του τούρκου, Ali Cenik:
"Δεν έκανα δηλώσεις πριν από παιχνίδι ούτε στους αγώνες μου στο It's Showtime ούτε όταν πήγα στην Αυστραλία να αντιμετωπίσω το θηρίο, Mackinnon. Δεν πρόκειται λοιπόν να κάνω και τώρα. Ο μαχητής μιλάει στο ρινγκ και εκεί θα δει ο Ali αν θα τον ακουμπήσω... Υπόσχομαι πάντως να έχει άσχημες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Τον περιμένω με ανυπομονησία".

Ο Ali Cenik κατάγεται από την Τουρκία αλλά ζει στην Ολλανδία. Είναι μέλος του φημισμένου Siam Gym του Αϊντχόβεν της Ολλανδίας και κορυφαίος heavyweight μαχητής της διάσημης σχολής του Mr Mikki Ben Azzouz. Ο Mikki Ben Azouz είναι ο άνθρωπος που έκανε παγκόσμιο πρωταθλητή τον Chris Ngimbi!
Ο Tornado έχει 35 επαγγελματικούς αγώνες A-class και 29 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ με Κ.Ο.
Πάντα κάνει την είσοδο του στο ρινγκ με παραδοσιακή τουρκική μουσική και κάθε φορά που κερδίζει κάνει μιαεναέρια τούμπα. Αυτή η τούμπα τον έχει κάνει πολύ δημοφιλή στα ρινγκ της κεντρικής Ευρώπης όπου κυρίως αγωνίζεται.
Έχει την τύχη να προπονείται και να κάνει sparrings με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, πρωταθλητή Ολλανδίας, πρώην Κ1 fighter και γιο του ιδιοκτήτη του Siam Gym, Samir Ben Azzouz, όπως και με τον παγκόσμιο πρωταθλητή 2007-2008, Volkan Duzgun.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου