Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Τουρκικό περιπολικό μερικές δεκάδες μέτρα απο την Κω (βίντεο)


Συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά της στην θαλάσσια περιοχή της Κω, η τουρκική Ακτοφυλακή διαλύοντας τις όποιες φρούδες ελπίδες που ορισμένοι τοπικοί κύκλοι έχουν για την αρμονική και βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό συνύπαρξη των δύο λαών με τις αναγκαίες φυσικά και “άγιες” κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Image

Πιο συγκεκριμένα το περιπολικό σκάφος TCSG-101 της τουρκικής Ακτοφυλακής ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου εμφανίστηκε αργά το μεσημέρι περίπου στις 16.30 να πλέει σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές της Κω κοντά στο Μαστιχάρι με κατεύθυνση προς Κέφαλο.


Image

Το σκάφος έπλεε με μεγάλη ταχύτητα στο στενό της Καλύμνου - Κω στην ίδια περιοχή που πριν από μερικές εβδομάδες παραλίγο να εμβολίσει ελληνικό τουριστικό πλοίο με 80 τουρίστες.

Image

Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμεναρχείο έχει ενημερωθεί για τον θρασύτατο Τούρκο καπετάνιο ο οποίος όπως φάνηκε την προηγούμενη φορά έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών του ελληνικού πλοίου μόνο και μόνο για να δείξει στους επιβάτες του τουριστικού πλοίου ποιος είναι ο αληθινός άρχοντας στην περιοχή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου