Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο Condit για τον αγώνα τίτλου!

Διαψεύδει ο Condit για τον αγώνα τίτλου!
Το UFC αποφάσισε να ορίσει τον Nick Diaz πρώτο διεκδικητή της ζώνης του Georges St. Pierre χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Carlos Condit, αν και κάτι σχετικό είχε ειπωθεί αρχικά.
Ο πρωταθλητής Welterweight, St. Pierre, απαίτησε αγώνα από τον πρόεδρο του UFC, Dana White, εναντίον του Diaz, αμέσως μετά τις προκλητικές δηλώσεις του τελευταίου στο UFC 137. Έτσι, ο White, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ισχυρίστηκε ότι, αφού συνεννοήθηκε με τον αρχικό πρώτο διεκδικητή, Condit, όρισε τον Nick Diaz σε αυτή την θέση.
«Προφανώς έχουμε απογοητευτεί από την απόφαση του UFC, αφού ακύρωσε την ευκαιρία του Condit και την έδωσε σε άλλον μαχητή. Δεν ισχύουν, όσα ειπώθηκαν για τον Condit, αφού αυτός δεν παραχώρησε οικειοθελώς την θέση του. Δεν του δόθηκε κάποια επιλογή, απλά τον ενημέρωσαν για τις νέες εξελίξεις» δήλωσε ο μάνατζερ του Condit, Malki Kawa!
Για την στιγμή, όμως, η ζωή… συνεχίζεται για τον αδικημένο μαχητή, αφού θέλει να αποκτήσει εκ νέου αγώνα τίτλου στην κατηγορία του, ανεξάρτητα από τον νικητή του «GSP-Diaz». Μάλιστα, το UFC έχει δεσμευτεί πως αν ο συγκεκριμένος μαχητής κερδίσει το επόμενο του ματς, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του προαναφερόμενου αγώνα για τον τίτλο Welterweight.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου