Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

UFC 138:Νίκη για τον εξαιρετικό Munoz, ανώτερο των προσδοκιών το event

munoz450
Ενώ όπως λέγαμε και στο preview από πλευράς πρεστίζ η όλη κάρτα ήταν αδύναμη, το θέαμα που παρουσίασαν οι αθλητές ήταν αρκετά καλό! Κορυφαίος αγώνας νομίζω ήταν το main event μεταξύ Chris Leben και Mark Munoz. Στην πρόβλεψη μου έλεγα ότι ο Munoz με το wrestling του έχει το προβάδισμα και έτσι έγινε αφού και στους δυο πρώτους γύρους ο Munoz κατάφερε να πάει το παιχνίδι στο έδαφος και να πιέσει τρομερά τον Leben εκεί χωρίς να κινδυνέψει ο ίδιος περνώντας το πατενταρισμένο του "donkey kong" ground and pound!


Κάπως έτσι , αρχικά "'εσκασε" τον Leben και στη συνέχεια του άνοιξε με ένα δεξί χτύπημα ένα κόψιμο στο αριστερό φρύδι που προκάλεσε έντονη αιμοραγία λίγο πριν το τελος του 2ου γύρου. Με το καμπανάκι ο διαιτητής φώναξε τον γιατρό και αφού ο Leben απάντησε πως δεν μπορούσε να δεί καθόλου διέκοψαν τον αγώνα με νικητή των Munoz. Για να είμαι ειλικρινής ο Leben μάλλον παραιτήθηκε περισσότερο λόγω της κούρασης (είχαν άλλοους 3 γύρους μπροστά) παρά του κοψίματος. Ο Munoz από την πλευρά του ζήτησε το επόμενο titlo shot ενάντια στον φίλο και συναθλητή στο blackhouse camp, Anderson Silva. Τί λέτε το αξίζει;

Επίσης εντυπωσιακός αγώνας ήταν αυτός των Brad Pickett vs Renan Barao, με τον βραζιλιάνο να πραγματοποιεί νικηφόρο ντεπούτο στο UFC, με την 17η συνεχόμενη νίκη της καριέρας του! Αν και ξεκίνησαν και οι δύο με δυνατά χτυπήματα, ο βραζιλιάνος βρήκε με ένα τρομερό γόνατο τον αντίπαλό του κατευθείαν στο σαγόνι ρίχνοντας τον στο έδαφος εμφανώς ζαλισμένο με τον ίδιο να ακολουθεί με μερικά ακόμη χτυπήματα. Ο Pickett προσπάθησε να διαφύγει αλλά επέτρεψε στον αθλητή της Nova Uniao να του πάρει αριστοτεχνικά την πλάτη και να τον τελειώσει με ένα rear naked choke. Σημειώστε το όνομα του Barao για το μέλλον...

Ωραία εμφάνιση και από τον Terry Etim που τελείωσε τον αντίπαλό του μόλις στα 17 δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου με ένα guillotine choke ενώ δυνατός αγώνας ήταν και αυτός των John Maguire και Justin Edwards.

Μην ξεχνάτε ότι ακολουθούν δύο ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ UFC.
Καταρχήν το επόμενο Σάββατο έχουμε τον πρώτο αγώνα που θα προβληθεί στο δίκτυο FOX με τους Cain Velasquez και Junior Dos Santos να παίζουν για την ζώνη του heavyweight πρωταθλητή!
Ενώ το επόμενο Σάββατο έχουμε τους αγώνες Shogun Rua vs Dan henderson και Wanderlei Silva vs Cung lee!


Όλα τα αποτελέσματα του UFC 138:



O Mark Munoz κέρδισε τον Chris Leben με διακοπή ιατρού στο 5:00 του δεύτερου γύρου.
O Renan Barao κέρδισε τον Brad Pickett με υποταγή (rear naked choke) στο 4:09 του πρώτου γύρου.
O Thiago Alves κέρδισε τον Papy Abedi με υποταγή (rear naked choke) στο 3:32 του πρώτου γύρου.
Ο Anthony Perosh κέρδισε τον Cyrille Diabate (rear naked choke) με υποταγή στο 3:09 του δεύτερου γύρου.
Ο Terry Etim κέρδισε τον Edward Faaloloto με υποταγή (Guillotine Choke) στο 0:17 του πρώτου γύρου.
Ο John Maguire κέρδισε τον Justin Edwards με ομόφωνη απόφαση.
Ο Philip De Fries κέρδισε τον Rob Broughton με ομόφωνη απόφαση.
Ο Michihiro Omigawa κέρδισε τον Jason Young με ομόφωνη απόφαση.
Ο Che Mills κέρδισε τον Chris Cope με ΤΚΟ στο 0:40 του πρώτου γύρου.
Ο Chris Cariaso κέρδισε τον Vaughan Lee με πλειοψηφική απόφαση.

http://www.mmafight.gr/2011-04-08-14-34-15/ufc/366-ufc-138-resutls.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου