Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Στο UFC 144 ο Σωτηρόπουλος


Στο UFC 144 ο Σωτηρόπουλος

Την αγωνιστική του επιστροφή θα πραγματοποιήσει ο Ελληνοαυστραλός, Γιώργος Σωτηρόπουλος, στο UFC 144, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2012.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο σόου θα σημάνει την επιστροφή του UFC στην Ιαπωνία, όπου έχει εμπειρία ο Σωτηρόπουλος. Το 2006 έδωσε δύο ματς στην ασιατική χώρα, στα οποία σημείωσε μία νίκη και μία ήττα.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις αντιμετώπισε Ιάπωνες, ενώ η ήττα του προήλθε από τον Shinya Aoki με DQ. Αυτό το ματς είναι το σημαντικότερο της καριέρας του μέχρι στιγμής. Πλέον έφθασε η σειρά του Takanori Gomi, αφού ο συγκεκριμένος 33χρονος Ιάπωνας θα βρεθεί απέναντι στον Σωτηρόπουλο στο οκτάγωνο τον επόμενο Φεβρουάριο.
Ο ελληνικής καταγωγής μαχητής προέρχεται από επτάμηνη αποχή από την ενεργή δράση, αφού πρώτα έχασε δύο διαδοχικά ματς σε επίπεδο UFC. Προφανώς ο Gomi αποτελεί ευκαιρία για τον ίδιο, αλλά ο «Fire Ball Kid» θέλει, από την πλευρά του, να αποδείξει ότι δεν έχει... τελειώσει. Ο πρώην Lightweight Champion του PRIDE, άλλωστε, έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου