Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

KING OF THE RING – K1 SANDA 3


1

Η διοργάνωση KING OF THE RING-K1 SANDA 3, κατάφερε να γίνει θεσμός στην όμορφη και φιλόξενη Θεσσαλονίκη μας, επιστρέφοντας στις 10 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00μ.μ., στο ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ (γήπεδο Μίκρα 1).
"Υστερα από απαίτηση του φιλοθεάμονος κοινού της Θεσσαλονίκης έρχεται ο Λευτέρης “MR.X” Χαχαμίδης, να διεκδικήσει τον τίτλο KING OF THE RING-K1 SANDA!
Ο Ιωαννίδης Νίκος, είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι από τη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε την πρόκληση, να αναμετρηθεί με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του Kick Boxing!


Αναμένεται δυνατή μάχη με 5 γύρους των 2 λεπτών και όρους K1 SANDA. Super Gran Prix μεταξύ των αθλητών :
Ιορδανίδη Αλέξη VS Σίλα Δημήτρη Φαρχάτ Αμίρ VS Μπόνια Κωνσταντίνο στα 70kg ανδρών. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται ο Σαραντόπουλος Δημήτρης και δήλωσε ότι , δε θα χαρίσει το κύπελλο, στον αντίπαλο του Κουτσιασβίλι Ηλία, κάτοχο του κυπέλου king of the ring –k1 sanda 2 στην κατηγορία των 68kg
. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει με τους: Βέτιμη Κωνσταντίνο VS Σκεπετάρη Γιώργο στα 80kg. Ο Ντανελιάν Αρμάντ πετάει το γάντι στον Κράνη Γιάννη από το Αγρίνιο και δηλώνει πως δε φιλοδοξεί να χάσει το παιχνίδι εντός έδρας!
Μάχη λεόντων μεταξύ του Βλαχοδήμου Γιώργου VS Κοτσαμπασίδη Στράτου στα 100Kg. Ευχάριστο μουσικό διάλειμμα θα ψυχαγωγήσει το κοινό με το συγκρότημα Hip hop Phobos Crew. Η χορευτική ομάδα της σχολής χορού Dance cools Studio, θα μας δώσει τον παλμό υπό την διεύθυνση της Νατάσας Καρσανίδου!
Μοναδικό θέαμα ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ με όπλα και γυμνά χέρια θα παρουσιάσει η ομάδα του διοργανωτή συλλόγου ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, σε συνεργασία με το Sifu Φαρχάτ Αμίρ.
Ο σύλλογος Καραγιάννης –Ευρωπού θα παρουσιάσει αναπαράσταση αρχαίας ελληνικής πάλης. Επίσης ο σύλλογος Καλλιθέας Συκεών , η Ένωση Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου και ο Ποντιακός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελλιού θα παρουσιάσουν τον πολεμικό χορό Πυρρίχιο-Σέρα επίσης, ο Ποντιακός Σύλλογος Θεοδωσίων Κιλκίς το Πιτσάκ πολεμικό χορό με μαχαίρια.2 Σκοπός των αγώνων είναι η προβολή των αθλητών μαχητικών αθλημάτων και η ανάδειξη των πολεμικών τεχνών, με ιστορική συνέχεια από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Πέρα από τα συνηθισμένα show, κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή και παράλληλα ψυχαγωγεί, με μία παράσταση που έχει αρχή, μέση και τέλος. Δίνοντας εφαλτήριο στους νέους να ασχοληθούν με ένα άθλημα που τελικά έχει καταγεγραμμένους λιγότερους τραυματισμούς από άλλα σπορ όπως το ποδόσφαιρό ή το μπάσκετ. Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ . Διοργανωτής αγώνων: ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Υπεύθυνη διοργάνωσης–παραγωγός: Μαρία Παντελίδου .
Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ (γήπεδο Μίκρα 1), τέρμα Ν. Κρήνης Καλαμαριά.
Ώρα έναρξης: 20.00μ.μ. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ. Προπώληση : Σε κεντρικές σχολές της Θεσσαλονίκης & Λαγκαδά, καθώς και στον ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΓΟΥ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
(σύντομα θα ανακοινωθούν τα σημεία πώλησης εισιτηρίων αναλυτικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου