Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

«Πόλεμος» του UFC με το ESPN


«Πόλεμος» του UFC με το ESPN

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του UFC με το ESPN, με τον πρόεδρο του promotion, Dana White, να προχωρά σε... αποκαλύψεις.
Πριν από μερικές μέρες το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN είχε προβάλει ρεπορτάζ του, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην «διαβίωση» των μαχητών ΜΜΑ. Μέσα από το επτάλεπτο βίντεο έγινε κατανοητό πως οι χαμηλού επιπέδου μαχητές «πεινούν», αφού οι μισθοί τους δεν είναι ικανοποιητικοί.

Τα παραπάνω μάλλον ισχύουν, αφού το UFC, τουλάχιστον, δεν καταβάλει «ανθρώπινους» μισθούς στους μαχητές του που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Το παράδοξο είναι ότι το ESPN απέκλεισε από το ρεπορτάζ του την αντίθετη άποψη, αν και είχαν πάρει συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του UFC, Lorenzo Fertitta.
Μοιραία, μία ολόκληρη συνέντευξη «κόπηκε», κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους του μεγαλύτερου promotion μικτών πολεμικών τεχνών στον πλανήτη. Παρακάτω το σχετικό βίντεο, με τον «κόκκινο» White και τις... κομμένες σκηνές:

Γίνεται αντιληπτό πως άνοιξε «μέτωπο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, το οποίο ενδέχεται να ταρακουνήσει την δομή του αθλητισμού στην Βόρεια Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε το UFC και το ESPN αποτελούν τεράστια μεγέθη σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στα... είδη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου