Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τώρα… κάθε πόντος μετράει!


orlando duque athens training.jpgΈχοντας μπει στην τελική του ευθεία, το Red Bull Cliff Diving World Series 2011 επισκέπτεται τη Malcesine της Ιταλίας την προσεχή Κυριακή (24/7) με τον Γκάρι Χαντ να ηγείται των αντιπάλων του αλλά πλέον να γνωρίζει πως κάθε απώλεια πόντων μπορεί να αποβεί καθοριστική! 








Ο 5ος αγώνας του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Red Bull Cliff Diving είναι προ των πυλών και άπαντες προετοιμάζονται για τη νέα δοκιμασία των ικανοτήτων και της αντοχής τους. Όσο οι αγώνες φτάνουν στο τέλος τους, τόσο πιο εντυπωσιακές είναι οι προσπάθειες των 13 αθλητών που λαμβάνουν μέρος σε αυτούς, αφού κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί… χρυσός. Ο Γκάρι Χαντ το ξέρει πολύ καλά αυτό και όντας ο νικητής των δύο προηγούμενων αγώνων του World Series 2011 στη λίμνη της Βουλιαγμένης, στην Ελλάδα αλλά και στη La Rochelle της Γαλλίας, σχεδιάζει τα πλάνα του για ακόμη μια πρωτιά που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο αβαντάζ έναντι των αντιπάλων του.

Από τη στιγμή βέβαια που ο Ορλάντο Ντουκέ έχει τεθεί νοκ – άουτ από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος από τον περασμένο Απρίλιο, όταν υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, ο Χαντ είναι το απόλυτο φαβορί και φροντίζει κάθε φορά να το αποδεικνύει. Στη Malcesine της Ιταλίας, οι αθλητές καλούνται να κάνουν τις καταδύσεις τους από το κάστρο Scaliger, ένα από τα πιο γραφικά μέρη της γειτονικής χώρας και ασφαλώς μετά το ρεκόρ των 70.000 θεατών στην προηγούμενη «στάση», οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των διοργανωτών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!

Δείτε βίντεο από την άφιξη των αθλητών στην Ιταλία:



Και επίσης, την πορεία της αποθεραπείας του μεγάλου άτυχου του φετινού πρωταθλήματος, Ορλάντο Ντουκέ:



-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου