Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Άναψαν» τα αίματα στο βρετανικό μποξ


«Άναψαν» τα αίματα στο βρετανικό μποξ

Σε μία εποχή που η πυγμαχία περνά κρίση στη Βρετανία, οι Dereck Chisora και David Haye αποφάσισαν να αναλάβουν την... αναβίωσή της.
Λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον Vitali Klitschko, ο Chisora βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο να μείνει στην επικαιρότητα. Συγκεκριμένα απάντησε στον τρόπο που σχολίασε ο παλαίμαχος -πλέον- Haye την αναμέτρηση του με τον Ουκρανό παγκόσμιο πρωταθλητή Heavyweight για την βρετανική τηλεόραση.


Ο Vitali αναδείχθηκε νικητής στο ματς του με τον Chisora και ο «Hayemaker» δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τις αγωνιστικές δυνατότητες του συμπατριώτη του. Άλλωστε, κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ο Chisora στον Haye, όταν αυτός ηττήθηκε από τον Wladimir Klitschko, μεγαλύτερο αδερφό του Vitali, και αποσύρθηκε από τα ρινγκ.
Σε κοινή τους δημόσια εμφάνιση, οι δύο Βρετανοί ήρθαν στα χέρια. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν γυάλινα μπουκάλια στη διένεξη των δύο αθλητών, οι οποίοι συνοδευόντουσαν από τις προπονητικές τους ομάδες. Οι τελευταίοι, φυσικά, δεν απέφυγαν τις «αδέσποτες» και γενικά το κλίμα ήταν πολεμικό.
Ο Wladimir Klitschko μπορεί να δήλωσε αηδιασμένος από τα παραπάνω και να ζήτησε παραδειγματική τιμωρία των δύο πυγμάχων, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον των Βρετανών για το μποξ αναζωπυρώθηκε. Άλλωστε τα αποτελέσματα δεν βοηθούν, οπότε οι παράλογες συμπεριφορές ίσως επαναφέρουν την πυγμαχία στην θέση, η οποία της αρμόζει στο «νησί».
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  στη σελίδα του Onsports.gr.


Συντάκτης:  Γιάννης Ασκούνης
ΑΠΟ ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου