Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΩΝΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ (ISDO) ΚΑΙ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING (WPKA)



Η Bodyguard Academy Greece βρίσκετε στην ευχάριστη θέσει να σας ανακοινώσει το νέο εκπαιδευτικό τμήμα της καθώς και την νέα συνεργασία της με την ISDO. Η Bodyguard Academy Greece έχει αναλάβει την διεξαγωγή όλων των σχολών προπονητών για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας (ISDO). Η σχολή προπονητών δίνει την δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο ή υπάρχον προπονητή/ εκπαιδευτή να αποκτήσει ένα πτυχίο το οποίο του δίνει την δυνατότητα να δουλεύει νόμιμα ως προπονητής. Η σχολή προπονητών έρχεται με την σειρά της να εμπλουτίσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας που μέχρι πρότινος ασχολούταν μόνο με την εκπαίδευση ιδιωτικών σωμάτων ασφάλειας ,σωμάτων αστυνομίας και στρατού , εκπαίδευση υπαλλήλων αεροδρομίων και Sky Air Marshalls. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας (ISDO) με έδρα την Αθήνα στην οδό Ξανθίππου 98 στο Χολαργό και με εγκεκριμένο καταστατικό δυνάμει της 1942/10 αποφάσεως του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και Α/Α καταχώρησης 798 (ΟΜ) έχει δικαίωμα να πιστοποιεί τους εκπαιδευτές της με πτυχίο το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο . Η σχολή προπονητών θα πραγματοποιείτε κάθε δυο μήνες στις εγκαταστάσεις της << Ακαδημίας πολεμικών τεχνών>> στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Εγνατίας 1.
Προϋποθέσεις:
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση της σχολής προπονητών είναι η μαύρη ζώνη ή κάποιου αντίστοιχου βαθμού σε κάποια πολεμική τέχνη.
Ο υποψήφιος κάτοχος του πτυχίου προπονητή θα πρέπει να αποδεικνύει την προϋπηρεσία του ως προπονητής/εκπαιδευτής σε σύλλογο ή γυμναστήριο εργασίας.
Οι υποψήφιοι που δεν έχουν προϋπηρεσία θα πρέπει να κάνουν τρίμηνη πρακτική εξάσκηση σε συνεργαζόμενο γυμναστήριο ή σύλλογο της Ακαδημίας
Ημερομηνία έναρξης Σχολής
11 Μαρτίου 2012 Ώρα έναρξης -12,00 .
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πρώτα να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο : info@bodyguardacademy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου