Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Σεμινάριο BJJ από τον JULIO “Foca” FERNANDEZ στην Hellas Top Team (21-22/4)

Rodrigo-Medeiros-Julio
Στις 21-22 Απριλίου καλεσμένος του Δημήτρη Δημητρίου και της Hellas Top Team θα έρθει για σεμινάριο ένα μεγάλο όνομα του BJJ o βραζιλιάνος  JULIO “Foca” FERNANDEZ , μαύρη ζώνη 6
ο dan (1988)από τον   Carlson Gracie Sr .
O master Julio γεννήθηκε στην Copacabana στο Rio de Janeiro, Βραζιλία το 1957.Αρχισε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 6 ετών με το Judo. Σε ηλικία 17 ετών άρχισε να προπονείται στο BJJ
με τον Carlson Gracie Sr. Ο Julio  είναι  πρόεδρος της Brazilian Jiu-Jitsu United States Association(BJJUSA), ιδρυτής και αρχηγός της BJJ Revolution Team μαζί με τον φίλο του Rodrigo Medeiros(4o dan BJJ) και συν-συγγραφέας του βιβλίου «Brazilian Jiu-Jitsu for Experts Only» με τον δάσκαλό του Carlson Gracie Sr. H BJJ Revolution team είναι 6 φορές πρωταθλήτρια ομάδα BJJ Αμερικής και 8 φορές πρωταθλήτρια ομάδα Αμερικής στο grappling.


Ο master Julio έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στο BJJ και συμμετείχε σε όλα τα τουρνουά στην Βραζιλία την δεκαετία του ’80 δίνοντας πάνω από 200 αγώνες αντιπροσωπεύοντας την Carlson Gracie Team. Μερικά από τα μεγάλα ονόματα της ιστορίας του BJJ είναι οι  Fernando Pinduka, Rosado, Rosenthal, Mario Cupertino, Marcelo Bustamante, Mauricio Bustamante, Murilo Bustamante, Peixotinho, Marcus Aurelio, Marcus Silveira, Wallid Ismael, Cassio Cardoso, Ricardo Dela Riva, Vitor Belfort, Marcelo Alonso, Buchaul, Paulo "Mamao", Ricardo Liborio, Carlson Gracie Jr., Ze Henrique, Ricardo "Juca", Carlinhos "Bagana", Clovis Silva, Rodrigo Medeiros, και άλλα πολλά ονόματα από την  Carlson Gracie Team. Ο Julio είναι η μοναδική μαύρη ζώνη 6 degree BJJ and Self-Defense κάτω από τον αποθανόντα Grand Master Carlson Gracie Sr. που διδάσκει στην Αμερική . Είναι CBJJ ( Confederacao  Brasileira de Jiu-Jitsu) και  μαύρη ζώνη-εκπαιδευτής στις USBJJF και IBJJF.

Μερικοί από τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο “Foca” Fernandez :


2011 International Masters Featherweight Champion and 3rd Open class, Rio de Janeiro, Brasil
5-Times Brazilian Nationals Feather weight Champion, Rio de Janeiro, Brasil
2-Times Gracie Minas Gerais vs Rio de Janeiro Featherweight Champion, Rio de Janeiro, Brasil
3-Times Rio de Janeiro  State Champion, Rio de Janeiro, Brasil

Στην Αθήνα θα διδάξει BJJ-Grappling και mma σε δύο δίωρα σεμινάρια, το Σάββατο 21 Απριλίου στις 18:00- 20:00 και την Κυριακή 22 Απριλίου στις 12:00- 14:00(μόνο για εκπαιδευτές) στις πρότυπες εγκαταστάσεις της Hellas Top Team στο Περιστέρι-Μπουρνάζι  ,Σπετσών 24-28.
Το κόστος για ένα σεμινάριο είναι 60 €  και για τα δύο σεμινάρια 80€.
Πληροφορίες Δημητρίου Δημήτρης 2110127875 - 6947889695


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου