Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ήττα για Κρανιωτάκη στο CWFN 4

Ήττα για Κρανιωτάκη στο CWFN 4
Δεν τα κατάφερε ο Ανδρέας Κρανιωτάκης στο main event του Cage Warriors Fight Night 4, καθώς ηττήθηκε από τον Mike Hayes.
Ο Ελληνογερμανός Heeavyweight διεκδίκησε τον τίτλο της κατηγορίας του στο Cage Warriors απέναντι στον Hayes. Στους δύο πρώτους πεντάλεπτους γύρους του αγώνα που έγινε στο Ντουμπάι ήταν ιδιαίτερα απειλητικός με τα χτυπήματα του, αλλά ο «300» δεν πέφτει εύκολα και το απέδειξε.
Παράλληλα, ο «Big Daddy» δέχθηκε αρκετή πίεση από το φαβορί της αναμέτρησης. Τελικά το ματς κρίθηκε στον τρίτο γύρο, όταν οι δύο μαχητές έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων του στο jiu-jitsu. Τότε ο Hayes επέβαλε την ανωτερότητα του με εντυπωσιακή kimura, αν και ο Κρανιωτάκης έδειξε βελτιωμένος.
Σαν αουτσάιντερ αντιμετώπισε o Ανδρέας Κρανιωτάκης τον Mike Hayes στο Cage Warriors Fight Night 4 σε αγώνα για τον τίτλο Heavyweight του promotion. Άντεξε μέχρι τον τρίτο γύρο.
Ο Hayes, πρώην μαχητής του Bellator, είχε πρόβλημα απέναντι στα χτυπήματα του Ελληνογερμανού μαχητή, αλλά τα ξεπέρασε στους δύο πρώτους γύρους.
Στον τρίτο, ο αγώνας μετατράπηκε σε αναμέτρηση jiu-jitsu, όπου πάλι απείλησε ο “Big Daddy”, αλλά ο “300” ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με έξυπνη κίνηση και kimura. Έτσι ο Hayes αναδείχθηκε πρωταθλητής Heavyweight του Cage Warriors.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Mike Hayes (ΗΠΑ) κέρδισε τον Ανδρέα Κρανιωτάκη (ΓΕΡ) με υποταγή στο 4:21 του τρίτου γύρου και έγινε πρωταθλητής Heavyweight.
O Assan Njie (ΣΟΥ) κέρδισε τον Steven Ray (ΒΡΕ) με υποταγή στο 2:29 του δεύτερου γύρου.
Ο Lucio Linhares (ΒΡΑ) κέρδισε τον Kyle Baker (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση.
Η Shelia Gaff (ΓΕΡ) κέρδισε την Jennifer Maia (ΒΡΑ) με νοκ άουτ στο 0:10 του πρώτου γύρου.
Ο Phil Harris (ΒΡΕ) κέρδισε τον Casey Dyer (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση.
Ο Mansour Barnaoui (ΓΑΛ) κέρδισε τον Brad Wheeler (ΒΡΕ) με υποταγή στο 4:26 του τρίτου γύρου.
Ο Bradley Scott (ΒΡΕ) κέρδισε τον Mok Rahman (ΒΡΕ) με ΤΚΟ στο 2:45 του τρίτου γύρου.
Ο Cryil Asker (ΓΑΛ) κέρδισε τον Adam Brearley (ΒΡΕ) με ΤΚΟ στο 4:30 του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου