Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στη WrestleMania η Menounos

Στη WrestleMania η Menounos
Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, Maria Menounos, πήρε... ματς στη φετινή WrestleMania, το οποίο «έκλεισε» ζωντανά στην αμερικανική τηλεόραση.
Η πανέμορφη Αμερικανίδα έχει... παρελθόν στο WWE, αφού έχει μετάσχει ξανά σε διάφορους αγώνες. Από αυτούς προέκυψε κόντρα με την Divas Champion, Beth Phoenix.
Στην προκειμένη είχε καλέσει την Kelly Kelly στην εκπομπή της, αλλά η «Glamazone» ενοχλήθηκε! Έτσι πήρε μαζί της την Eve, διέκοψε το σόου και την προκάλεσε σε αγώνα στο μεγαλύτερο ετήσιο event του WWE. Από την πλευρά της, η Menounos απάντησε... αφοπλιστικά: «Γιατί όχι; Άλλωστε σε έχω ξανακερδίσει».
Έτσι η Ελληνοαμερικανίδα σταρ θα πάρει μέρος στη WrestleMania που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου στο Μαϊάμι. Διαδέχεται μάλιστα γυναικείες προσωπικότητες της αμερικανικής σόου-μπιζ, όπως η Kim Kardashian και η Pamela Anderson που είχαν παλιότερα συμπληρωματικούς ρόλους στο «show of shows».
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Onsports.gr.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου