Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Νέος αντίπαλος για Ζαμπίδη

Νέος αντίπαλος για Ζαμπίδη
Τον Fadi Merza θα αντιμετωπίσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις 28 Απριλίου, όχι στις 21 του ίδιου μήνα, καθώς άλλαξε αντίπαλος και ημερομηνία στον επόμενο αγώνα του «Iron Mike».
Ο Merza είναι Αυστριακός και έχει καταγωγή από την Συρία. Πέρσι αντιμετώπισε τον Ali Gunyar, ο οποίος αποτέλεσε τον προηγούμενο αντίπαλο του «Iron Mike» στην Αθήνα. Η ημερομηνία και ο αντίπαλος άλλαξαν, ενώ ενδέχεται να διαφοροποιηθεί και η έδρα του «Iron Challenge» 3. Συγκεκριμένα το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» μάλλον θα είναι δεσμευμένο στις 28 Απριλίου λόγω αγώνα του Ολυμπιακού, οπότε οι διοργανωτές εξετάζουν την λύση του ΟΑΚΑ.
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του σόου. Η παρουσία του Ζαμπίδη αναμένεται να προκαλέσει αρκετούς θεατές, κάτι που συμβαίνει σταθερά στις παρουσίες του Έλληνα kickbocer εντός των συνόρων.
Αναφορικά με τον Mohamed Khamal, ο αγώνας του με τον Ζαμπίδη ακυρώθηκε λόγω διαφωνίας των εκπροσώπων των μαχητών στα κιλά διεξαγωγής της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η ελληνική πλευρά ήθελε 70 κιλά, ενώ ο Khamal δεν θέλησε να ανέβει από τα 65.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου