Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πρόκληση σε Ζαμπίδη από Κακαρίκο!

Πρόκληση σε Ζαμπίδη από Κακαρίκο!
Ο Βασίλης Κακαρίκος φρόντισε να ξεχωρίσει για εξωαγωνιστικό λόγο στο No Limits 19, αφού ζήτησε αγώνα εναντίον του Μιχάλη Ζαμπίδη.
Το ελληνικό promotion kickboxing διοργάνωσε το 19ο σόου του στη Μύκονο, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα γίνει event και στο Ντουμπάι. Ωστόσο, ο 25άχρονος Θεσσαλονικιός ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Claudio Amoruso πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε πως είναι έτοιμος για αγώνα εναντίον του Ζαμπίδη, κορυφαίου Έλληνα εκπρόσωπου του αθλήματος. Στο main event, ο Τάσος Μπερδέσης επικράτησε εύκολα του Jawed El Byari, αφού ο Ιταλός εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο.
Γενικά, το No Limits 19 αναλώθηκε κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο με ματς ανάμεσα σε Έλληνες και Ιταλούς αθλητές. Συγκεκριμένα το 3-0 της χώρας μας επιτεύχθηκε μετά και τη νίκη του Νέστορα Μπατζέλα σε βάρος του Mattia Schavolin, σε αγώνα ΜΜΑ. Την εμφάνισή του έκανε και ο Σταμάτης Μπιτάκος, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακοίνωσε πως το No Limits 20 θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι. Παρακάτω τα αποτελέσματα…
No Limits Boxing Title (3Χ5): O Τάσος Μπερδέσης κέρδισε τον Jawed El Byari (Ιταλία) με εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο.
Kickboxing 70κ. (3Χ3): O Βασίλης Κακαρίκος κέρδισε τον Claudio Amorouso (Iταλία) με ομόφωνη απόφαση.
MMA Heavyweight (2Χ5): Ο Νέστορας Μπατζέλας κέρδισε το Mattia Schavolin (Ιταλία) με εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο.
Kickboxing 80κ. (3Χ3): O Αλέξανδρος Γκερέκος κέρδισε το Λεβάν Γκουρούλι με ομόφωνη απόφαση.
Muay Thai (3Χ3): Ο Μανώλης Παππάς κέρδισε τον Άρη Παναγιωτακόπουλο με απόφαση έπειτα από έξτρα γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου