Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΜΑ: Συνέχισε νικηφόρα ο Anthony Johnson (video)

ΜΜΑ: Συνέχισε νικηφόρα ο Anthony Johnson (video)
Την τρίτη σερί νίκη του πήρε ο Anthony Johnson στο main event του XFL 9, στο οποίο αντιμετώπισε τον Jake Rosholt, επίσης πρώην μαχητή του UFC.
O Johnson (13-4) είχε αποδεσμευτεί τον περασμένο Ιανουάριο από το UFC, όταν ηττήθηκε από τον Vitor Belfort (21-9) στο UFC 142. Θυμίζουμε ότι ήταν και υπέρβαρος, κάτι που ενόχλησε τους ανθρώπους του κορυφαίου promotion του πλανήτη. Έκτοτε, πάντως, έχει σημείωσε τρεις νίκες, οι δύο στο Titan και η τρίτη στο Xtreme Fight League 9.
Στην προκειμένη, μάλιστα, ο «Rumble» είχε και μειονέκτημα έδρας. Άλλωστε το σόου έγινε στην Τούλσα της Οκλαχόμα, όπου ο Rosholt (12-5) διακρίθηκε σε κολεγιακό επίπεδο στην πάλη με το πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα Σίτι.
Ένα ΤΚΟ στο τέλος του δεύτερο γύρου έκρινε την αναμέτρηση. Ο Johnson πέτυχε ένα εντυπωσιακό χτύπημα με το πόδι του στο κεφάλι του αντιπάλου, που δεν μπόρεσε να συνέλθει. Αν μη τι άλλο, ο 28χρονος Αμερικανός δείχνει φορμαρισμένος.
Σε άλλα ματς, ο Andrew Todhunter (4-0) κράτησε τον τίτλο Middleweight και ο Dylan Smith (9-4) κατέκτησε τον τίτλο Welterweight. Αμφότεροι αγώνες κρίθηκαν με υποταγές στον δεύτερο γύρο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Andrew Todhunter (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Brandon Gaines (Η.Π.Α.) με υποταγή στο 2:10 του δεύτερου γύρου και παρέμεινε XFL Middleweight Champion.
O Anthony Johnson (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Jake Rosholt (Η.Π.Α.) με ΤΚΟ στο 4:22 του δεύτερου γύρου.
Ο Dylan Smith (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Levi Avera (Η.Π.Α.) με υποταγή στο 1:40 του δεύτερου γύρου και έγινε XFL Welterweight Champion.
Ο Jesse Chaffin (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Dave McAfee (Η.Π.Α.) με υποταγή στο 0:33 του τρίτου γύρου.
H Kathina Catron (Η.Π.Α.) κέρδισε την Amber Powell (Η.Π.Α.) με υποταγή στο 1:41 του πρώτου γύρου.
Ο Ed Cline (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Alex Rojas (Η.Π.Α.) με ΤΚΟ στο 2:05 του πρώτου γύρου.
Ο Chase McDougal (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Jake Shanks (Η.Π.Α.) με υποταγή στο 0:51 του πρώτου γύρου.
Ο Gerit Smith (Η.Π.Α.) κέρδισε τον Austin Wells (Η.Π.Α.) με ΤΚΟ στο 1:51 του πρώτου γύρου.http://www.onsports.gr/Spor/Dynamika-Athlhmata/item/253494-MMA-Synechise-nikhfora-o-Anthony-Johnson-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου