Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

«Δημοφιλέστερος ο Anderson Silva από Kobe και LeBron»

 
«Δημοφιλέστερος ο Anderson Silva από Kobe και LeBron» | onsports.gr
Ο προπονητής του Anderson Silva, Ed Soares, ισχυρίστηκε πως ο UFC Middleweight Champion ξεπερνά σε δημοτικότητα τους αστέρες του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ.
Είναι προς το τέλος της καριέρας του και από πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος μαχητής MMA όλων των εποχών. Επίσης στην πατρίδα του οι μικτές πολεμικές τέχνες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, αλλά το ίδιο ισχύει για το NBA, οπότε η τοποθέτηση του Soares κρίνεται ολίγον υπερβολική. Δεν δίστασε να αναφέρει πως ο «Spider» είναι δημοφιλέστερος στις Η.Π.Α. και στην υπόλοιπη Γη, κάτι που ίσως είναι περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα.
«Είναι μεγαλύτερος από τους Κόμπι Μπράιαντ και Λεμπρόν Τζέιμς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα η διαφορά είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τη Βραζιλία. Είναι τρελό. Κάθε φορά που πάμε στις Η.Π.Α. διαπιστώνουμε πόσο περισσότερο δημοφιλής έχει γίνει. Στη Βραζιλία στη δεύτερη θέση είναι πίσω από τον Νεϊμάρ. Από καλύτερος μαχητής όλων των εποχών έχει μετατραπεί σε δημοφιλέστερο αθλητή του πλανήτη. Νομίζω πως έχει διαχειριστεί σωστά την αλλαγή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Soares σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου