Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μποξ: Το πόστερ του «Pacquiao vs Marquez 4»

Μποξ: Το πόστερ του «Pacquiao vs Marquez 4» | onsports.gr
Στις 8 Δεκεμβρίου οι Manny Pacquiao και Juan Manuel Marquez θα συναντηθούν για τέταρτη φορά στο ρινγκ και πλέον είναι διαθέσιμο το επίσημο προωθητικό πόστερ.
Πολλοί φίλαθλοι του μποξ έχουν κατακρίνει τον συγκεκριμένο αγώνα. Το κλίμα που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αρνητικό, επειδή το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού δεν ενδιαφέρεται να δει για τέταρτη φορά τους δύο άνδρες να συγκρούονται. Όπως και να έχει, οι δύο αθλητές διατηρούν τα ονόματα Pacquiao (54-4-2, 38 KOs) και Marquez (54-6-1, 39 KOs), οπότε υπάρχει σημαντικό κίνητρο παρακολούθησης της αναμέτρησης.
Το ματς του «MGM Garden Arena» του Λας Βέγκας, πάντως, έχει μία ιδιαιτερότητα. Για πρώτη φορά, άλλωστε, οι δύο άνδρες δεν θα διεκδικήσουν παγκόσμιο τίτλο σε μεταξύ τους αγώνα.
Θυμίζουμε πως τον Αύγουστο του 2004 ο 39χρονος Μεξικανός είχε διατηρήσει τα WBA (super) και IBF Featherweight Titles με ισοπαλία απέναντι στον Pacquiao. Το 2008 ο «Pac-Man» πήρε την εκδίκησή του κατακτώντας το WBC Featherweight Title και τον περασμένο Νοέμβριο διατήρησε το WBO Welterweight Title. Σημειώνουμε πως οι τρεις πρώτοι αγώνες κρίθηκαν με αποφάσεις των κριτών.
  • JW_SIGP_LABELS_08 1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου