Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Raw SuperShow: Ανέλαβε η Vickie Guerrero (photos + videos)

 
Raw SuperShow: Ανέλαβε η Vickie Guerrero (photos + videos) | onsports.gr
Όχι GM, αλλά καθήκοντα ειδικής συμβούλου σε θέματα GM ανέλαβε η Vickie Guerrero, όπως ξεκαθάρισε ο Vince McMahon κατά τη διάρκεια του Raw SuperShow.
Βουρκωμένη ανακοίνωσε η AJ την παραίτησή της από τη θέση της γενικής διευθύντριας του Raw. Προηγήθηκε εκτενή συνομιλία της με το «αφεντικό» του WWE, μέσω της οποίας κρίθηκαν επικίνδυνες οι… ερωτοτροπίες της με μέλη του ρόστερ (σ.σ. Kane, Daniel Bryan, CM Punk κτλ.). Στην υπόθεση ανακατεύτηκε και ο John Cena, που φαίνεται πως προσκάλεσε την AJ σε δείπνο! Μόλις δημιουργήθηκε το κενό, ο Paul Heyman… φαντάστηκε πως θα το καλύψει, αλλά o Vince είχε επιλέξει ήδη τη Vickie Guerrero, της οποίας οι «κόποι» δικαιώθηκαν πανηγυρικά.
Στο main event, το οποίο όρισε η Guerrero, o Punk επιβλήθηκε του Sheamus σε Champion vs Champion Lumberjack ματς, στο οποίο πλειάδα Superstars ήταν γύρω από το ρινγκ. Ένας εξ αυτών, ο Big Show έκανε την ασίστ στον WWE Champion με «chokeslam» στον «Great White», που θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/10, 03:00) στο Hell in a Cell για το World Heavyweight Championship. Μετά το ματς ήρθε και ο Ryback και «τιμώρησε» τον «Straight Edge Superstar».
Νωρίτερα και στο εναρκτήριο αγώνα, οι Cody Rhodes και Damien Sandow κατέκτησαν το τουρνουά των Tag Teams και εξασφάλισαν ματς εναντίον των Team Hell No στο επερχόμενο ppv. Αφού κατέβαλαν τους Rey Mysterio και Sin Cara, ήρθαν στο ρινγκ οι Daniel Bryan και Kane, ώστε να… συζητηθεί ο μεταξύ τους αγώνα για τα Tag Team Championships.
Τα μέλη των Team Hell No, πάντως, σημείωσαν ήττες στη συνέχεια του σόου. Πρώτα ο Kane έκανε… φασαρία και διευκόλυνε τη νίκη του Dolph Ziggler επί του παρτενέρ του. Ακολούθησε αποτυχία του «Big Red Monster» σε αγώνα εναντίον του Show, όταν η προσοχή του αποσπάστηκε από τους Rhodes Scholars! Παραδόξως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έδειξαν… συμπόνια ο ένας στον άλλον.
Λίγες μέρες πριν από την ευκαιρία τίτλου κόντρα στον CM Punk, o Ryback διέλυσε τον Miz, του οποίου το αρνητικό σερί πήρε μεγαλύτερες και… βίαιες διαστάσεις. Ακόμα, ο Justin Gabriel κατέβαλε τον US Champion, Justin Gabriel, και ζήτησε title match εναντίον του πρωταθλητή.
Από την πλευρά του, ο Intercontinental Champion, Kofi Kingston, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Michael McGillicutty. Εύκολη νίκη πήρε και ο Alberto Del Rio χάρη σε «cross armbreaker» επί του Zack Ryder. Τέλος, η διαφωνία μεταξύ της Divas Champion, Eve, και Kaitlyn διογκώθηκε. Μάλιστα απαιτήθηκε παρέμβαση της Layla, ώστε να αποφευχθούν τα… χειρότερα.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Οι Rhodes Scholars κέρδισαν τους Rey Mysterio & Sin Cara.
O Kofi Kingston κέρδισε τον Michael McGillicutty.
O Justin Gabriel κέρδισε τον Antonio Cesaro.
O Ryback κέρδισε τον Miz.
O Dolph Ziggler κέρδισε τον Daniel Bryan.
O Big Show κέρδισε τον Kane.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Zack Ryder.
O CM Punk κέρδισε τον Sheamus.




Φώτο: WWE.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου