Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

TUF 17 Finale: Προς Νιου Τζέρζεϊ το «Jones vs Sonnen»

  • TUF 17 Finale: Προς Νιου Τζέρζεϊ το «Jones vs Sonnen» | onsports.gr
Δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, αλλά πιθανότατα οι Jon Jones και Chael Sonnen θα αναμετρηθούν στις 27 Απριλίου στο Νιου Τζέρζεϊ.
Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο αγώνας για τον τίτλο Light Heavyweight του UFC δεν θα γίνει στο TUF 17 Finale, αλλά σε main event άλλου σόου. Συγκεκριμένα το κορυφαίο promotion MMA προτίθεται να διοργανώσει ένα κεντρικό event τον επόμενο Απρίλιο στο Νιου Τζέρζεϊ, το οποίο θα «στολίσει» με τον αγώνα του Jones (17-1) με τον Sonnen (27-12-1).
Θυμίζουμε πως ο «Bones» κατέκτησε τον τίτλο του στο Νιου Τζέρζεϊ, όταν κατέβαλε τον Mauricio Rua (21-6) τον Μάρτιο του 2011. Έκτοτε έχει υπερασπιστεί το UFC Light Heavyweight Championship τέσσερις φορές.
Προηγουμένως, πάντως, οι δύο μαχητές θα κοντραριστούν στο ίδιο το ριάλιτι «The Ultimate Fighter 17». Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης του σόου, αλλά πως η προβολή θα αρχίσει μέσα στον Ιανουάριο του 2013. Ούτε για το TUF 17 Finale έχει οριστεί ημερομηνία, αλλά είναι σχεδόν δεδομένο πως δεν θα περιέχει το ματς των δύο προπονητών του ριάλιτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου