Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Kickboxing: Ατελείωτη… πτώση για Gago Drago (video)

Kickboxing: Ατελείωτη… πτώση για Gago Drago (video) | onsports.grΜακριά από τον καλό του εαυτό παραμένει ο Gago Drago, που συμπλήρωσε εννέα ήττες σε δέκα αγώνες με το νοκ άουτ από τον Batu Khasikov το βράδυ του Σαββάτου (03/11).
Αντίθετα ο 32χρονος Ρώσος συνέχισε την ανοδική του πορεία εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα της έδρας. Άλλωστε ο αγώνας έγινε στη Μόσχα. Ανάμεσα στις τελευταίες επιτυχίες του Khasikov είναι και μία νίκη επί του Μιχάλη Ζαμπίδη, αλλά στην προκειμένη ήταν περισσότερο εντυπωσιακός σε σχέση με το ματς εναντίον του «Iron Mike».
Συγκεκριμένα πίεσε τον Drago από την αρχή του αγώνα, ξεπέρασε ένα δυνατό χτύπημα στη μύτη και πέτυχε ΚΟ, πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Έτσι πρόσθεσε στον κατάλογο θυμάτων έναν ακόμα μαχητή με πέρασμα από το K-1. Προηγήθηκαν, άλλωστε, Ζαμπίδης, Warren Stevelmans και Albert Kraus.
Αντίθετα, ο γεννημένος στην Αρμενία Ολλανδός συνέχισε τη… κατηφόρα με εμφατικό τρόπο. Παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρώπη, αλλά δεν φαίνεται πλέον ανταγωνιστικός απέναντι στην elit του kickboxing.
ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου