Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο)


PDFΕκτύπωσηE-mail
alt 
Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και
  • Απαλλαγείτε  μια για πάντα από το περιττό λίπος
  • Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις περισσότερες ασθένειες
  • Γεμίστε πάλι ενέργεια και πείτε αντίο στην κούραση
 




Θέλει μεγάλο θάρρος και θέληση για να απορρίψεις όλες τις σύγχρονες θεωρίες περί «υγιεινής διατροφής» που επικρατούν τα τελευταία 50 χρόνια και να υιοθετήσεις απόψεις που θα ανατρέψουν όλα όσα πίστευες μέχρι σήμερα και που σε συμβουλεύουν γιατροί και διαιτολόγοι να ακολουθείς. Θέλει επίσης να αφιερώσεις χρόνο για να προετοιμάζεις κατάλληλα τα γεύματα σου με τελετουργική ευλάβεια ώστε να ξεφύγεις από την εύκολη λύση και ταυτόχρονα καταστροφική των delivery,των πρόχειρων και έτοιμων φαγητών,  των θερμασμένων σε φούρνους μικροκυμάτων γευμάτων, και να σώσεις κυριολεκτικά τον εαυτό σου!!
 
Θέλει καθαρό μυαλό, ακεραιότητα χαρακτήρα και πίστη για να καταλάβεις πως όλο το παιχνίδι γύρω από το θέμα «διατροφή» είναι εντελώς στημένο με τελικό αποδέκτη κέρδους τις φαρμακοβιομηχανίες και τα «καρτέλ» συγκεκριμένων προϊόντων τροφίμων!
 
Είναι τρομερά δύσκολο να πείσεις τον κόσμο για μια τέτοια αλλαγή, μπορείς όμως να δοκιμάσεις να πείσεις τον εαυτό σου και να γίνεις παράδειγμα για τους άλλους, την οικογένεια σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται βαρύγδουπες κουβέντες με περιττή ίσως βαρύτητα, αλλά όταν ξεκινήσεις την αλκαλική διατροφή θα καταλάβεις ότι αυτές οι κουβέντες είναι και λίγες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου