Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Bisping & "Mayhem" οι προπονητές του TUF14



Επιβεβαίωσε χθές ο πρόεδρος του UFC, Dana White, οτι οι επόμενοι προπονητές στη δημοφιλή σειρά The Ultimate Fighter θα είναι ο Βρετανός Michael Bisping και το νέο απόκτημα του UFC, Jason "Mayhem" Miller.

O Michael Bisping προέρχεται απο τη νίκη του επί του Jorge Rivera. Κατά καιρούς έχει δείξει τη δυνατότητά του να κρατάει τους τόνους ψηλά, τόσο στον τελευταίο του αγώνα όπου απάντησε επαρκώς στις προκλήσεις του Μεξικανού αντιπάλου του, όσο και στη προηγούμενη θητεία του στο TUF 9 όταν έβγαλε πολλές φορές έξω απο τα ρούχα του τον Dan Henderson (και στο τέλος το πλήρωσε πολύ ακριβά με το knock out της χρονιάς 2009).


Ο Jason Miller απο την άλλη δεν είναι καινούριος ούτε στο UFC ούτε στην Αμερικανική τηλεόραση. Στο UFC 52 τον είδαμε να ξυλοφορτώνεται απο τον George St Pierre , πρίν ο τελευταίος στεφτεί καν πρωταθλητής για πρώτη φορά. Έχει παλαίψει πολλάκις σε μικρότερα κυκλώματα, και η μεταγραφή του στο UFC ήρθε μετά απο ένα χρόνο απραγίας, αφού ούτε καν ο ίδιος δεν ήξερε οτι το Strikeforce έχει σιωπηρά απαγορεύσει την συμμετοχή του σε αγώνες για όσο θα βρίσκεται υπο συμβόλαιο μαζί τους. Ο λόγος ήταν το επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και της ομάδας του Jake Shields (Diaz-Melendez) στον αγώνα του τελευταίου με τον Dan Henderson, όταν ο Miller μπήκε στο κλουβί μετά τον αγώνα και ζήτησε rematch με τον Shields. Στον ελεύθερό του χρόνο ο Μayhem παρουσιάζει την εκπομπή Bully Beatdown στο MTV.

Τα γυρίσματα αρχίζουν τον Ιούνιο και θα επικεντρωθούν στην εύρεση ταλέντων για τις κατηγορίες featherweight και bantamweight, δηλαδή τις νέες κατηγορίες που απέκτησε το UFC μετά την εξαγορά και συγχώνευση με το WEC.

http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/05/tuf14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου