Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Strikeforce 30 Ιουλίου: Fedor vs Hendo, King Mo vs Roger Gracie



Σε ένα event το οποίο προς το παρών είναι στον αέρα, ενδέχεται να δούμε τον επόμενο αγώνα του Fedor Emelianenko, ο οποίος προέρχεται απο δύο ήττες ενάντια στους Βραζιλιάνους Werdum και A. Silva.






Ο Scott Coker μπορεί να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος διοργανώνοντας το 2ο event του 1ου γύρου του Strikeforce heavyweight τουρνουά, αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και άλλα πράγματα στο νού του. Ενάμιση μήνα μετά το Werdum/Overeem, μάλλον θα δούμε τον Fedor Emelianenko ενάντια στον Dan Henderson, σε έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο μαχητές φαίνονται θετικοί αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας του Hendo απο την απόκτηση του lightheavyweight τίτλου απο τον Rafael Cavalcante.

Άλλος ένας αγώνας που περιμένει επιβεβαίωση είναι το "King Mo" Lawal ενάντια στον βραζιλιάνο άσσο του jiujitsu, Roger Gracie. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Mo μετά την απώλεια του light heavyweight τιτλου και μίας πολύμηνης απουσίας απο το κλουβί λόγω επέμβασης στο γόνατο.

Τις διαπραγματεύσεις για το event έχουν αναλάβει ο Scott Coker και ο Lorenzo Fertitta. O Dana White απέχει, καθώς έχει ήδη δηλώσει τη δυσαρέσκειά του για το management της Μ-1 Global απο πλευράς Emelianenko.

Πιθανό μέρος και ημερομηνία για το εν λόγο event είναι το Σικάγο για τις 30 Ιουλίου.
http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/05/strikeforce-30-fedor-vs-hendo-king-mo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου