Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Απούσα η Ελλάδα από το Βαλκανικό ανδρών/γυναικών

Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση, λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών με την περαιτέρω μείωση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών στη Σερβία.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων που δημιουργήθηκαν στο ελληνικό αθλητικό στερέωμα με την περαιτέρω μείωση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού, προχωράει στην ακύρωση της αποστολής για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Σερβία.
Το να στερείς από έναν αθλητή ή μια αθλήτρια, τη χαρά της συμμετοχής, δημιουργεί στη διοίκηση της ΕΟΤ δυσάρεστα συναισθήματα, όμως η απουσία μας από τη διοργάνωση της Σερβίας είναι επιτακτική. Ήδη καταφέραμε να συμμετάσχουμε σε δύο άλλα βαλκανικά πρωταθλήματα, το ένα εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη με μηδαμινά έξοδα και την ευγενική υποστήριξη του κ. Αλέξανδρου Σάμπρη, γεγονός που δείχνει την επιθυμία όλων εμάς που βρισκόμαστε στη διοίκηση της ομοσπονδίας, ώστε όλοι οι αθλητές μας να πάρουν αγωνιστικές εικόνες από μεγάλες διοργανώσεις. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είμαστε αυτοί που θα διακυβεύσουμε το μέλλον του αθλήματος. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλουμε όλους τους ανθρώπους του τζούντο κοντά μας και, όχι απέναντί μας με μεθόδους που δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του αθλήματος», αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΟΤ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου