Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δεύτερη διαδοχική εγχείρηση για Mysterio

Δεύτερη διαδοχική εγχείρηση για Mysterio
Ο Rey Mysterio υποβλήθηκε στην δεύτερη του εγχείρηση στο γόνατο (έβδομη συνολικά στην καριέρα του) εντός λίγων εβδομάδων.
Συγκεκριμένα, ο χαρισματικός Αμερικανός μεξικανικής καταγωγής Superstar ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του και ύστερα από επίσκεψη σε αρμόδιο ιατρό έγινε το δεύτερο «νυστέρι». Αρχικά επρόκειτο να επιστρέψει λίγο πριν την WrestleMania (01/04/12), αλλά φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο «show of shows».

Μοιραία γεννούνται σκέψεις περί οριστικής του αποχώρησης από τα ρινγκ, καθώς το γόνατο του είναι αρκετά ταλαιπωρημένο σε όλα τα χρόνια της πολυετής του καριέρας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι… πουλάει ακόμα εμπορικά, αν και έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση αρκετές εβδομάδες λόγω της συγκεκριμένης αποθεραπείας.
Αυτό δίνει επιπλέον περιθώριο περί καθυστέρησης της επιστροφής του, αν αυτή συμβεί τελικά. Ο κάτοχος τριών παγκοσμίων τίτλων ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους οπαδούς του μέσω Twitter για την πορεία της υγείας του, κάτι που προφανώς θα συνεχίσει να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου