Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

UFC 155: Γεμίζει το πρόγραμμα

 
UFC 155: Γεμίζει το πρόγραμμα | onsports.gr
Τρεις αγώνες προστέθηκαν στο πρόγραμμα του UFC 155 της 29ης Δεκεμβρίου, εκ των οποίων ξεχωρίζει η «σύγκρουση» των Erik Koch και Ricardo Lamas.
Οι δύο μαχητές της κατηγορίας Featherweight φαίνεται πως θα διεκδικήσουν ευκαιρία τίτλου στο συγκεκριμένο ματς. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jose Aldo (21-1) αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Frankie Edgar (14-3-1), όταν ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, αλλά ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στους Lamas (12-2) και Koch (13-1) μάλλον θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Βραζιλιάνου μαχητή ή του «Answer».
Θυμίζουμε πως ο Koch είχε εξασφαλίσει ευκαιρία τίτλου, μέχρι που τραυματίστηκε δύο φορές. Ο συγκεκριμένος αγώνας ακυρώθηκε οριστικά, όταν χτύπησε ο Aldo.
Στο UFC 155, το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα του 2012, θα διεξαχθεί και το ματς ανάμεσα στον Erik Perez (12-4) και Byron Bloodworth (6-2) για την κατηγορία Bantamweight. Στα ίδια κιλά είναι και η τρίτη αναμέτρηση που κοινοποιήθηκε. Σε αυτή, ο Brad Pickett (22-6) θα αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή WEC, Eddie Wineland (19-8-1).
Φυσικά στο main event, ο Junior Dos Santos (15-1) θα προσπαθήσει να κρατήσει το UFC Heavyweight Championship έχοντας αντίπαλο τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή, Cain Velasquez (10-1). Ακόμα, ο Phil Davis (10-1) θα κοντραριστεί με τον Forrest Griffin (19-7).
Παρακάτω το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του UFC 155:
Τίτλος Heavyweight
Junior Dos Santos (c, Βραζιλία) vs Cain Velasquez (Η.Π.Α.)
Phil Davis (Η.Π.Α.) vs Forrest Griffin (Η.Π.Α.)
Tim Boetsch (Η.Π.Α.) vs Chris Weidman (Η.Π.Α.)
Joe Lauzon (Η.Π.Α.) vs Gray Maynard (Η.Π.Α.)
Alan Belcher (Η.Π.Α.) vs Yushin Okami (Ιαπωνία)
Chris Leben (Η.Π.Α.) vs Karlos Vemola (Τσεχία)
Eddie Wineland (Η.Π.Α.) vs Brad Pickett (Βρετανία)
Erik Koch (Η.Π.Α.) vs Ricardo Lamas (Η.Π.Α.)
Matt Mitrione (Η.Π.Α.) vs Phil De Fries (Βρετανία)
Byron Bloodworth (Η.Π.Α.) vs Erik Perez (Μεξικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου