Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Kαράτε:Μεγάλες επιτυχίες των Κύπριων αθλητών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στην Λεμεσό οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Fudokan Karate-Do 2010. Τους αγώνες, διοργάνωσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Fudokan Karate-Do, και τελούσαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια. Τίμησαν με την αγωνιστική παρουσία τους 23 χώρες, με πέραν των 600 αθλητών, πλέον προπονητές αρχηγοί και συνοδοί αποστολών.

Την έναρξη των αγώνων, κήρυξε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον οποίον εκπροσώπησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος σε ομιλία του τόνισε την σημασία που προσδίδει η Κυβέρνηση στην ανάληψη τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων εκ μέρους των Ομοσπονδιών και οι οποίες προβάλλουν αλλά και τιμούν τον τόπο μας. Έδωσε δε τα συγχαρητήρια του στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την άψογη διοργάνωση τους.

Τον ΚΟΑ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του κ. Κώστας Παπακώστας.
Οι αγώνες είχαν την στήριξη του ΚΟΤ, ΟΠΑΠ και ως χορηγός επικοινωνίας το ΡΙΚ.
Με πρόσκληση εκ μέρους της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Fudokan Karate-Do, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WTFSKF) κος Ionel Bara, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κος Dan Stuparu, και ο ιδρυτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Prof. Dr. Ilija Jorga. Η παρουσία αυτών των τόσο σημαντικών υψηλόβαθμων προσώπων του αθλήματος στην Κύπρο αλλά και στους αγώνες μας, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το άθλημα και προσδίδει ξεχωριστή αίγλη αλλά και ποιότητα στους αγώνες μας.




Σε ομιλίες τους δε τόνισαν την πλήρη ικανοποίηση τους για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Κυπριακή Ομοσπονδία. Δήλωσαν δε ότι εξετάζουν θετικά το αίτημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας και την πιθανότητα ανάθεσης της διοργάνωσης των Παγκόσμιων Αγώνων του 2010 στην Κύπρο.
Οι 130 Κύπριοι αθλητές της εθνικής ομάδας της χώρας μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στους οποίους αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και οι οποίοι τίμησαν ιδιαίτερα την χώρα μας, αποκομίζοντας σύνολο 5 Χρυσά, 11 Αργυρά και 21 χάλκινα Μετάλλια στα διάφορα αγωνίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου