Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη διοργάνωση Thai Boxing Αφιερωμένη σε έναν Μεγάλο Άνθρωπο

 Όλα έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση με αγώνες Thai Boxing που θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 19:30 και διοργανώνονται από τον σύλλογο ‘’Sport Center Corfu’’ και την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών αθλημάτων.
Η διοργάνωση  την οποία επιμελείται ο προπονητής του Συλλόγου Τάτσης Τσιριγκάκης είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού του Γιώργου Τσιριγκάκη ο οποίος σε  νεαρή ηλικία χάθηκε από τροχαίο.
Ο Γιώργος ένας νέος σεμνός και λιγόλογος, άνθρωπος των έργων και της προσφοράς.
Ήταν άνθρωπος ευθύς και έντιμος, ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί. Έδινε όλο του τον εαυτό στο άθλημα και προσπαθούσε με κάθε τρόπο για την αναβάθμισή του. Όνειρό του να ‘’βγάλει’’ μεγάλους πρωταθλητές, αλλά και να εμφυσήσει στα νέα παιδιά τις αρετές και αξίες του αθλητισμού μέσα από του αυστηρούς κανόνες σεβασμού και πειθαρχίας. Ήταν πρωτοπόρος για το Kick Boxing στην Κέρκυρα, ήταν αθλητής με πολλές διακρίσεις στο Kick Boxing. Αγωνίσθηκε και στην πυγμαχία όπου κατέκτησε πληθώρα μεταλλίων.
Αργότερα έγινε προπονητής καταλαμβάνοντας μάλιστα και τη δεύτερη θέση ως καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα.
Άφησε μεγάλη παρακαταθήκη και έργο στο σύλλογο. Τη συνέχεια δίνει ο Τάτσης ο οποίος αποτελεί τη συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης.
Ο πατέρας Κώστας και η μητέρα Γεωργία ήταν αθλητές του Shotokan Karate και πρωταθλητές στη Γερμανία. Τώρα από την πλευρά του προπονητή μεταδίδουν τις γνώσεις και την τεράστια εμπειρία τους στα νέα παιδιά του συλλόγου.
Η διοργάνωση αφιερώνεται στη Μνήμη του Γιώργου από όλη την οικογένεια Τσιριγκάκη, από τους αθλητές και φίλους του συλλόγου που σύσσωμοι στηρίζουν και εργάζονται για τη διοργάνωση, από τον Σωτήρη Βρακά ο οποίος έχει κάνει μέρος της ζωής του τη διοργάνωση τους τελευταίους μήνες, από την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων και τον πρόεδρό της Γεώργιος Σαριαννίδη, οι οποίοι τον διαβεβαιώνουν πως το όραμά του συνεχίζεται και βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τη μνήμη και το παράδειγμά του. 
Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων όλων των φιλάθλων της Ελλάδας και της Ευρώπης μια και στο πρόγραμμά της περιλαμβάνεται ο αγώνας διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού Τίτλου των 75 κιλών από τον Κερκυραίο Κώστα Ασωνίτη ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολλανδό πρωταθλητή Gino Burne.
Μεγάλης σημασίας θα είναι και ο αγώνας για τον τίτλο Ελλάδος Εφήβων στα 67 κιλά μεταξύ του Γιώργου Γαστεράτου και του Νικόλαου Γραμματόπουλου καθώς επίσης ο  αγώνας μεταξύ του Αχιλλέα Λεοντίδη και του Χάρη Γκάζη για τον τίτλο Ελλάδος ανδρών στα 70 κιλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου