Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Απονομές Μαύρης Ζώνης Kyokushinkai Karate

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρά απονεμήθηκαν τα πτυχία και οι Μαύρες Ζώνες του KYOKUSHINKAI KARATE στις 15 Οκτωβρίου, σε τρία (3) dojo της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού KYOKUSHINKAI KAΡATE από τον Αρχηγό Εκπρόσωπο Γιώργο Κοσμίδη Α΄ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ.
Τα πτυχία και οι ζώνες ήλθαν από την Ιαπωνία, το Αρχηγείο της Παγκόσμιας Οργάνωσης KYOKUSHINKAI του γκρουπ Kenzi Midori στο Αρχηγείο της Ένωσης (ΑΚΑΔΗΜΙΑ KYOKUSHINKAI KAΡATE ΒΟΛΟΥ).

Συγκεκριμένα στο Dojo Σύλλογο «Αριστοτέλης» του Sensei Branch Chief Βορείου Ελλάδος Μελικάδη Οτάριο, έγινε η πρώτη απονομή στον Πρόεδρο της Ένωσης Αντώνιο Σουβλέρη, ο οποίος απέκτησε την Μαύρη Ζώνη 1ου DAN, μετά από πέντε (5) χρόνια επίπονης προπόνησης κοντά στο δάσκαλό του Sensei Οτάριο παρουσία πλήθους αθλητών, συναθλητών του, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν για την μεγάλη προσπάθεια του, η οποία απέφερε «καρπούς» είχε αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα.
Ο Πρόεδρος μετά την όμορφη εκδήλωση, δεξίωσε όλους τους αθλητές, σε τοπικό εστιατόριο, δείχνοντας το

ομόψυχο και
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ DOJO ΤΟΥ BRANCH CHIEF ΟΤΑΡΙΟ ΜΕΛΙΚΙΑΔΗ
συλλογικό πνεύμα που διακατέχει τον ίδιο και αυτούς που ασχολούνται με το KYOKUSHINKAI.
Μια άλλη όμως εξ ίσου ξεχωριστή απονομή, έγινε στο Dojo του Sempai Σείτη Μάνου, ο οποίος μαζί με τον βοηθό του Παπαβασιλείου Νίκο, απέκτησαν τον βαθμό του 2ου DAN, μετά από τις τελευταίες αυστηρές και δύσκολες εξετάσεις που έγιναν στο Summer Camp στην Σκιάθο αρχές Ιουλίου.
Ο Πρωταθλητής KYOKUSHINKAI Σείτης Μάνος,  με την δυναμική εμφάνιση του τόσο στα ΚΙΗΟΝ ΚΑΤΑ αλλά ιδιαίτερα στο ΚΟΥΜΙΤΕ, εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους Εξεταστές και τον Έλληνα Αρχηγό Εκπρόσωπο για την αντοχή, την δύναμη αλλά και το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδό του.
Τέλος, στο Αρχηγείο του Ελληνικού KYOKUSHINKAI στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΟΥ, έγινε η απονομή της Μαύρης

Ζώνης του
Φωτογραφία από το Dojo του Μάνου Σεϊτη
1ου DAN , στον Κατσανδρή Γιώργο, βοηθό του Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος είναι και παρτενέρ σ’ όλες τις επιδείξεις και τα σεμινάρια του στην τεχνοτροπία των KNOCK DOWN, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ενώ συγχρόνως δίνει βαρύτητα στα ΚΑΤΑ του KYOKUSHINKAI.
O Γιώργος Κατσανδρής μαζί με τον Χονδρό Χάρη, την Βίκυ Κοσμίδου και τον Τζιωρτζιώτη Δημήτριο, βοηθούν στην διδασκαλία σ’ όλα τα τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KYOKUSHINKAI KAΡATE ΒΟΛΟΥ και είναι αυτός που έδωσε εξετάσεις στο Διεθνές Summer Camp της Σκιάθου το καλοκαίρι και εξέπληξε όλους τους Εξεταστές για το μαχητικό πνεύμα αλλά και για το πείσμα του καθ’ όλη την διάρκεια των εξετάσεων.
Εκτός όμως τον Κατσανδρή Γιώργο, μια ακόμη απονομή έγινε στον Εκπαιδευτή της Αγριάς Βόλου Αστλύ Αλέξανδρο, ο οποίος απέκτησε το πτυχίο Μαύρης Ζώνης 1ου DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου